tirsdag, oktober 31, 2006

WOW, WOW, WOW...jammen skal jeg si det har kommet snø her natt til i dag!!! Når vi våknet opp i dag tidlig lå det ikke mindre enn ca 20 cm med snø over alt!! Heldigvis skulle mannen være hjemme i dag så han fikk kjørt gutta i barnehagen...var nemlig ikke akkurat ønske drømmen å måtte legge ut på ubrøytede veier tidlig på morgenen.
Gutta er kjempe fornøyde med at det har kommet snø. I barnehagen hadde akebrett blitt tatt frem og de hadde virkelig boltret seg.
Mamma'n er ikke riktig sååå fornøyd...kan ikke si jeg ser frem til 5-6 mnd med snø akkurat... Ikke for at snø'en i seg selv gjør så mye, men GOSH alle de klærne som til enhver tid på vaskes og tørkes...

Litt scrapping har det blitt på meg i kveld. Er faktisk nesten ferdig med Skisse-o-mania oppgave 9 på scrapping.no.
Denne gangen har jeg gravet litt i bildebunken og fått unna litt bilder jeg har "dyttet" unna en stund. Det blir dessuten en side 2 til min løsning tror jeg.
Avstemmingen for runde 8 er også lagt ut i kveld. Ikke riktig så mange som deltar denne runden, men like spennende allikevel.

Har nå oppdatert litt i forbindelse med hvor mange layouter jeg har laget i år...og totalt inkludert layouter som ligger inne til konkurranser og på DT hos Hobbyhimmelen har jeg hittil laget 162 layouter. (Av disse er det vel 23 som er doble.) Ut og shoppe flere album tror jeg...fnis...


Fant også igjen denne høst layouten jeg laget for en stund siden av Tobias. Syntes selv dette bildet av han er kjempe herlig!!! Og mønsterarkene....sukk...er jo bare skjønne da!!! (Crate Paper forresten!!)


Ha en flott onsdag alle sammen!!!

1 kommentar:

Ullis sa...

Verkligen ett underbart foto av din lille buskille! och snyggt scrappat dessutom!

Du kan bortse från min fråga via pm på PG, jag fick det att funka själv till slut, tjohoo!!

Kram/Ullis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...