tirsdag, juni 05, 2007

Ferie styr....

Phu...å planlegge ferie er jammen ett styr!!!!
Begynte faktisk å planlegge, søke og se på nett allerede i mars...men vi har enda ikke klart å bestille noe...*dåne* Vi vet nå at vi SKAL til Danmark...så litt lengre enn bare å se har vi nå kommet... ;o)
Det ser nå ut til at vi ender opp med kort-ferie-kortet fra Colorline. Det blir faktisk billigere å kjøpe dette og ikke benytte båtturen ned...enn å booke overnattinger direkte og betale båttur hjem. (Vi har nemlig ikke lyst til å ligge på båten med guttene på tur ned...og velger derfor å kjøre med bil ned.) Totalt kommer turen da på 6.300,-
Mye av "inntjeningen" ligger selvfølgelig også i inngangspengene til de ulike attraksjonene som er inkludert i dette kortet. Ser forøvrig ikke ut til at det blir så mye feire på oss voksne denne turen...*fnis*...er jo flere steder som må ses og oppleves i løpet av de 6 dagene vi da får i Danmark!!! Vel...har sendt mail til det overnattingsstedet vi ønsker oss mest nå...så forhåpentligvis blir turen i boks i morgen...hvis vi har flaks da!!

Ellers så er fremdeles sommeren her på Gjøvik, og vi tilbringer all tid etter barnehage og jobb ute i hagen. DEILIG!!!!! Er sååå godt å kunne sende guttene avsted i barnehagen i shorts og t-shirt!!!! Blir lite scrapping i slikt vær, men regner med å ta det igjen ved en senere anledning.

Her har dere i allefall 2 layouter jeg har deltatt med i 2 ulike konkurranser den siste tiden. Layouten av Truls 5 år ble laget for lenge siden og har vært med i skisse-o-mania på scrapping, men ble førstes lagt ut nå pga nedetiden deres.
Den liggende letter sizen har jeg hatt med i skisse konkurranse på minneriket denne uken. Dette er forøvrig min første letter size.....og det var da jeg hadde laget denne jeg kom på at jeg ikke hadde plastlommer til dette formatet...*fnis*.

4 kommentarer:

Catrine sa...

Herlige LO'er! Og så kult at du scrapper letter!
Håper ferien går i boks. Danmark og fornøyelsesparker er jo perfekt for småbarn! Og scrappende mammaer får knipset masse! :)
Ha en flott dag! *klem*

Camilla sa...

Kjempeflotte LO`er!!!
Danmark blir sikkert bra, har hørt om flere som har brukt det kortet til Color Line så det blir nok bra! Masse attraksjoner som må besøkes blir nok helt supert for ungene. Vi har fundert på å ta en tur til Legoland, men litt usikker på om vi burde vente til neste år.

Kjempekult å se lettersize LO`er fra deg også. Har laget et par selv men har hverken album eller plastlommer til å sette de inn i enda.

DEILIG at sommeren endelig er her. Ønsker deg nok en solfyllt og strålende dag:)

ania sa...

HIhi, ferie er styr ja! Oppdaget det nå nylig når vi (les; jeg) skulle planlegge vår sommerferie :P KJekt med en barneopplevelsesferie da :D Og regner med at du har skaffet deg lommer og sånt nå eller....? :P

Monica sa...

Ja ferieplanlegging er et styr ja!! Har nettopp fått bekreftelse på overnattingen vår i Krstiansand, så nå er det vsst bare å vente!!
Som alltid, Heidi, nydelige LOer! Godt å høre det ikke bare er jeg som ikke får srappet i finværet, men vi får ta det igjen senere, det begynner tidsnok å regne igjen....! Kos deg videre i sola så lenge!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...