tirsdag, juli 31, 2007

**Hey**

Tirsdag allerede...dagene flyr visst bare av sted!
Sommeren er jo snart over, uten at den noen gang kom liksom. Vel, det er vel spådd fint vær til helgen. (Krysser fingrene!!!) Så forhåpentligvis får vi tatt frem svømmebassenget til gutta en gang til.
Har scrappet og scrappet i det siste.
Det har blitt 1 layout til ukens skisse på scrapping, 4 layouter til feriekolonien på minneriket og en layout til utfordring Ania hadde på papirloftet.
Her fikk vi 5 elementer som skulle være med på layouten. denne gangen var det; plastikk, tekstil, noe turkis, eyelet og gaffer tape.
Dette er da min løsning.
Ble nokså fornølyd med denne faktisk. Både fordi den har ett design som jeg liker men har vanskeligheter med å bruke selv. Men også fordi jeg kun brukte 1 time på den!!!

Tuesday already….the days just seem to fly away.
The summer is almost over here in Norway, and somehow it never came. Well, it’s suppose to be nice weather this weekend so hopefully we get to fill up the boys swimming pool once more this summer.
I have been scrapping a lot lately. Mostly to challenges on Norwegian forums.
The last days have I made one layout for the sketch contest on scrapping, four for a challenge on minneriket and one for a challenge ania gave us at papirloftet.
We were supposed to include five items on our layout; plastic, fabric, eyelet, something turquoise and gaffer tape.
This is the layout I made for that challenge.
I’m pretty happy about it; because I did a design I like a lot, but has a lot of difficulty doing. But also because this layout was done in 1 hour!!


Have a great week.

3 kommentarer:

Camilla sa...

Utrolig stilig layout Heidi!!! Merker selv også at jeg dras mer og mer mot clean&simple stilen. Har scrappet 4 layouter til feriekolonien jeg også og 3 av dem ble veldig inspirert av denne sjangeren.

Håper på fint vær til helgen jeg også for vi har tenkt oss en tur til tusenfryd på lørdagen.Får håpe gutta får testet bassenget en siste gang før høsten kommer for alvor:)

Ha en fortsatt fin dag!

ania sa...

GOsj, en time bare på denne kule her??? *dåne* Seriøst dritkult gjort på bare en time Heidi!! :D

elizabeth sa...

Nydelig lo igjen Heidi. Må si du er imponerende produktiv om dagen *gosj*. Scrappevær er det ikke noe å si på:) Jepp, jeg kommer på papertrends den 17. Gleder meg til treff igjen!!! Så gøy at du også kommer!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...