lørdag, oktober 27, 2007

Helg!!

Helg og hundrevis av ting å gjøre...he,he... Gleder meg virkelig til det blir en helg snart hvor kun avslapping står på planen.
På torsdag var Iver og jeg på Ikea og handla garderobe til det nye rommet, så dagen i dag har gått med til å montere denne. Ingen liten jobb skal jeg si dere...phu...men fint blir det!!!!
Begynner nå flyttingen fra det gamle soverommet sånn bit for bit...innholdet i klesskapene vurderes nøye før de nå inntar ny plass. Jammen er det mye man samler på altså...*dåne*... tiler på at jeg kommer til å bruke topper, bukser eller skjørt jeg ikke har brukt på over 5 år... ;o)
Håper på at vi i løpet av neste helg har fått flyttet seng etc...og DA skal hobbyrommet fikses!!! WHEEEEEEEE!! Har noen planer i hodet etter runden på Ikea....og gleder meg til å shoppe, montere og rydde på plass!! Litt usikker enda på hva jeg skal gjøre med pult...har mest lyst på en hjørneløsning slik at pc'n kan stå der...men har liksom ikke kommet over noe som passer. Så vet dere om noe, eller har tips, så ROP ut!!!

Blitt lite scrapping de siste dagene...masse å gjøre på jobb i tillegg til hus og gutta. Gikk ikke videre i scrappekrigen denne uken heller...litt leit er det, men er glad for at jeg fikk være med så lenge i alle fall. Her er bidraget jeg laget til denne runden:


Ha en flott helg alle sammen!!!

10 kommentarer:

Hege sa...

Superflott LO som vanlig fra deg Heidi. Forundret over at du ikke gikk videre! Det bildet var rett og slett herlig også.

Tipper det blir godt med eget scrapperom ja. Jeg fikk det tidligere i år og valgte og fylle to vegger med kjøkkenbenkeplater fra ikea, og innredningen er kjøkkenskap fra ikea. Jeg er veldig fornøyd, mye fordi alt rotet er inne i skuffer og skap og at det er blitt til et rom som er enkel å holde orden på. Lykke til med ditt valg!

Klem og god helg.
Hege

Anonym sa...

Skjønner heller ikke at du gikk ut,
bildet var jo helt perfekt.

Håper du legger ut bilder når scrapperommet er ferdig,trenger noen gode idèer da jeg også har noen planer for et rom her i huset ;-)

Marit

Karialov sa...

kjempe flott LO. :P
va stilig bilde. :)

ha ei flott helg videre. :)

~karianne~

Catrine sa...

Den LO'en er virkelig nydelig! Synd du ikke gikk videre...
Lykke til med scrapperomlaging! Så moro!
Ha en flott søndag! *klem*

tessa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
tessa sa...

heisan jeg har tagget deg.. se i blogen min

T:o)ve sa...

Kjempetøff side Heidi!
Digger bildet ;o)
Heldig er du som får eget scrapperom, gjett om jeg er misunnelig!!!!????????
Jupp....... ;o)
Kos deg videre med oppussing og scrapping!

Sonja sa...

Å for et herlig bilde og kjempefin LO!! PS: jeg har tagget deg (",)

ania sa...

Digg LO! Har ikke fulgt med på scrappekrigen men nivået må ha vært høyt om du gikk ut med denne! *klem* Lykke til med oppussing! :D

Monica sa...

LOen var råkul! Og bildet var bare herlig :)
Så deilig med scrapperom da, tenker det blir gøy å innrede. Eneste negative med sånn hjørnepult er at selve hjørnet ofte er så unødvendig stort...
Lykke til med flytting av rom og innreding. Håper du legger ut bilder av scrapperommet etter hvert :)
Ha en super helg.
Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...