mandag, oktober 22, 2007

**Jeg Scrapper!!**

Oj....jeg scrapper igjen!!! Fordi jeg har lyst altså...ikke kun for å løse en oppgave eller to...!!
Var sååååååå spent på om jeg i det hele tatt skulle få scrappet noe før jeg dro på messetreff hos Papertrends på lørdag.
Faktisk så var følelsen så sterk at når Hilde og jeg ikke på torsdag var sikre på at vi hadde bil til å komme oss dit så tenke jeg….. ja, ja…..
Hadde derfor ikke planlagt noe før Hilde plinga meg på msn fredag kveld og sa at hun hadde fått fiksa bil….dermed ble det printa ut bilder i full fart…og i”den lille baggen” ble det bare gjort noen små utskiftninger siden sist…
Men jammen løsna det ikke litt på treffet!!!!
Scrappa jo mer der enn det jeg har gjort på lenge…kjente også at kreativiteten kom litt igjen med tanke på ”nye” krumspring og temaer!! GØY!!!!!!!!
Storkoste meg hele lørdagen…det er en UTROLIG herlig gjeng som er på disse treffene hos Papertrends…vi lo og lo…shoppet litt…scrappet…spiste…skravlet…scrappet og lo… Gleder meg allerede til neste gang!!!!!
(Men skulle ønske at Papertrends lå litt nærmere Gjøvik altså!!)

Messa i seg selv var også gøy…
Likte både det at de hadde ”utvidet” stand området enda litt til, måten høyttaler anlegget ble brukt på, hvordan bidrag til konkurransen ble vist frem, stemningen etc…TOPP jenter!!!!!!
Det var rart å være der som ”shopper” denne gangen, har jo nå jobbet for hobbyhimmelen de to siste messene…og det var rart å skulle være en del av køene...henge over andre kjøpere for å se hva som finnes av utvalg...prøve å få oversikt over hva som befant seg hvor osv…he, he.
Var også utrolig koselig å høre at både Hobbyhimmelen, Hilde og jeg var savnet som messe deltakere!!! *Klem*
Krysser fingrene for neste gang…og dersom det ikke går så har Hilde og jeg fått tips om en litt ”alternativ” stand av Tove og Gudrun…*fnis*….

Slenger med to layouter jeg har hatt med i konkurranser i det siste; den doble er til krigen. Gikk jammen videre denne gangen også!!!!!! Den andre er til skisse’o’mania forrige uke.


Ha en fortsatt flott uke alle sammen!!!!!

6 kommentarer:

Marit sa...

Så flott at du føler gleden igjen,
og jeg setter stor pris på alt du deler med oss.
Som jeg sa til deg i helga er du til stor inspirasjon. :-)

Jeg kunne også tenkt meg et treff nærmere Gjøvik/Lillehammer,kanskje jeg også kunne deltatt....

Kathrine sa...

Så gøy at du har funnet tilbake til scrappegleden! Kan tenke meg det er inspirerende å være på messe og stortreff ja.

Rita sa...

Var ikke så vanskelig å se at du hadde fått inspirasjonen og scrappegleden tilbake på lørdag. Hver gang jeg var oppe hos deg å tittet lå det en ny side på bordet. Du er bare så utrolig flink til både å ta bilder og trylle frem flotte sider. Det er så gøy å se litt IRL også, blir jo nesten enda litt flottere da. Som alltid; veldig koselig å se deg. Håper scrappegleden holder og holder og holder :) Ha en fin-fin uke.

*klem*

ania sa...

Åååhh herlige LO'er!!! Diggg!! :D Deilig å se at du har fått gleden tilbake!! :) :)

Berit sa...

Å finne igjen scrappegleden er bra - det vet jeg... Har vært altfor lite av det oppi her også :)
Og ang vinduer jeg kan komme jeg - men da må du låne meg en arm ;) Og så er det så rart med det ... mye enklere å hjelpe andre enn å få gjort no sjøl :P Har nok pent dratt på meg en aldri så liten senebetennelse i h. armen... Dumme pc! :P

Og treff - jeg savner også de gode gamle treffene våre!
KLEM

Hilde sa...

*fnis*.. neste messe ja..... tror vi må sørge for at hobbyhimmelen er med da, og at vi kan hjelpe henne!!....for jeg vet ikke om vår ide om "stand" slår ann.........*fnis*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...