tirsdag, oktober 07, 2008

Hei fra meg :)

Da var høstferien vel forbi, og vi er allerede snart i midten av oktober..*dåne*.
I høstferien ble det tid til en liten tur til Tusenfryd på oss alle fire, og til tross for litt guffent vær koste vi oss. Det var i allefall nesten ikke køer på karusellene, så gutta fikk kjørt det de maktet..he, he..

Ellers så har jeg scrappet endel i det siste.
Det meste er til DT på Hobbyhimmelen, som jeg regner med ligger ute ganske så snart.
Også har det blitt ett par bidrag til konkurranser. En ligger fremdeles til avstemming på scrapping, men denne laget jeg til MissSkisse på Minneriket i uken som var. Det er Eli som har laget den flotte skissen denne gangen.Her er denne ukes skisse, denne gangen laget av vannlilje/Elisabeth.
Spennende ikke sant :)

Ha en fortsatt flott uke alle sammen.

6 kommentarer:

Ellen sa...

Nydelig LO med minstemann og ertene;o)
Denne ukes skisse var litt mer tricky, syns jeg, men er faktisk ferdig med den.Har man bestemt seg for å levere så... Gleder meg til å se HH-tingene dine!:o)

Monica sa...

Deilig med lite kø da, bra dere klarte kose dere tross været (barna pleier vel egentlig ikke bry seg like mye om det som oss).
Kjempefin LO, digget fargevalget :)

Wenche sa...

Nydelig Lo. Herlige farger og bilder.

Vibeke sa...

så herlige farger - flott LO :)

Ellen Karin sa...

Godt å se du er i siget igjen. Har savnet oppdateringer på bloggen din mens det var stille, for her har det alltid vært så trivelig å titte innom. :) Og LO'ene dine er like nydelige som alltid ser jeg...

Hege sa...

Flott LO Heidi. Perfekt pyntet, som alltid, og i behagelige, veldig passende, farger. Koselige bilder av en nydelig gutt.

Vel overstått høstferie. Det samme her; mandag er det tilbake til hverdagen. Huff; de går raskt disse feriene. Da gjelder det å verne godt om den fritiden man har.

Ha en riktig god helg!

klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...