mandag, april 05, 2010

Vår!!!!!

I dag har vi virkelig fått en forsmak av våren her på Gjøvik. Solen har vist seg og virkelig varmet i solveggen....der jeg satt mye av dagen. Gutta har kost seg med venne besøk, men ute...neida det skulle de ikke være.
I morgen er det jobb igjen...sukk...kunne tenkt meg flere "latedager" jeg nå. Men slik er det ikke.
Kjenner jeg blir litt stresset over alt som skal skje i de nærmeste ukene...syntes alt går i ett nå frem til medio juni.
Jobb, skole, eksamen, helligdager, mer eksamen...også er det ferie.
Har enda ikke bestemt oss ang USA tur i medio juni. Mannen skal til ny vurdering på sykehuset i slutten av april så da vet vi forhåpentligvis mer om det blir operasjon og eventuelt når....han kan i allefall ikke gå med slike smerter han har lengre.

Litt scrapping har det også blitt i kveld. Gjort meg ferdig med albummet som er til CASArunway finalen og fått sendt bilder av dette avgårde. (Krysser fingrene for godkjenning...)
Også fant jeg ut at jeg skulle rekke en av påske konkurransene på scrapping....men leste hverken oppgave teksten godt nok eller fikk med meg fristen så da ble det ikke noe av deltakelse der.

Her er layouten jeg laget etter en skisse de hadde, men uten gult som var ett kriterie...*fnis*...
Bildene er fra årest påskeskirenn som foregikk i snø og vind. Men som dere ser hadde Tobias det som plommen i egget allikevel ;)

Ha en flott uke alle sammen.

5 kommentarer:

tangent sa...

Herlig vinterLO!Fint med de to smale bildene i tillegg til det i "vanlig størrelse". FIne "kalde" detaljer. Liker spesielt godt bruken av bølgepapp.

MonaV sa...

Blå og fin vinter LO.
Liker godt tekstremsene dine og blondekanten.

Håper du har hatt en fin påske Heidi:)

Anonym sa...

Så din denne var! Flott med flere bilder! Herlig pynting!

Scrappelise sa...

Megaflott vinterLO! Det oser stemning av denne Heidi! :-)

Lene sa...

Må jo bare smile når jeg ser denne - så herlige bilder! Flott vinter LO du har laget!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...