lørdag, september 30, 2006

Lørdag og jeg har vært på scrappetreff hos hobbyhimmelen. Dette var første gangen jeg så Geiruns butikk "live", og jammen må jeg si hun har fått det trivelig i sin nedlagte bensinstasjon! Dette med treff er alltid litt "kinkig" for meg...fnis...enten så får jeg gjort noe, eller så blir jeg sittende og prate hele tiden.
I dag ble det faktisk nesten 3 layouter, om jeg er 100% fornøyd med de vet jeg ikke helt enda. (Trenger som regel å fordøye de litt før jeg finner ut det.) Men bruken av bildene på denne jeg legger ved her er jeg i allefall fornøyd med. Dette er første gangen jeg scrapper bilder som har fokus på noe annet enn Truls. Layouten er også mitt bidrag til denne runden i skissecupen på papirgleder. (Takk for en flott skisse Tove Svartkjønnli!!)

Syntes egentlig det var en "viktig" layout å scrappe også, dette da Truls for tiden er totalt HEKTA på cars. (Eller biler som de kalles på Norsk.) Han har hatt filmen på engelsk siden i Juli, og får han velge vil han se den hele tiden. Alt av effekter som kan skaffes ønsker han seg , og jeg må jo erkjenne at mamma'n også blir litt hekta da...i allefall i disse ebay tider. (Fnis...utrolig hva man kan få tak i der..)

Å vandre rundt i en butikk mens man scrapper er jo også noe helt "himmelsk"....er jo så gøy å kunne gå rundt og finne ark og andre "duppedingser" som passer akkurat til DE bildene man vil scrappe. I løpet av dagen har jeg også blitt hekta på noen nye ark......Crate paper....disse er jo bare sååå skjønne!!! Og ikke minst bokstavene de har kommet med...sukk.... (Har scrappet 1 layout med disse, men den er tiltenkt en konkurranse og blir derfor ikke lagt ut her enda. Men jeg er hekta så absolutt...angrer allerede for at jeg ikke sikra meg mer..fnis)
På treffet kom også 2 lokal aviser på besøk..det ble tatt masse bilder og de fikk ett lite innblikk i hva scrapping er. Blir spennende å se om det blir noe innlegg av det i avisen til uka eller om det bare blir en liten notis.
Kjenner jeg allerede gleder meg til neste treff!!!!

2 kommentarer:

Rita sa...

Gratulerer, så flott blogg du har fått deg. Her kommer jeg nok til å titte innomm ofte :) Herlig LO du har laget til skissecupen. Synes det passet godt med bildene som hadde fokus på bilen. Utrolig flott bilde av deg litt lenger ned her også, stilig redigering.

Kathrine sa...

Å så gøy med treff!
Og veldig flott layout syns jeg :)Du er så flink til å bruke farger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...