søndag, oktober 01, 2006

Er det sant.....???
Er det virkelig oktober alt??
Det slo meg i dag mens jeg ryddet litt i hagen sammen med gutta...vinteren er her jo snart!! Hvor i alle dager har sommeren blitt av??
Dagene og ukene siden mai har jo bare forsvunnet på ett blunk. Syntes nemlig ikke det er lenge siden jeg plantet ut de plantene jeg idag kastet vekk.
Ikke for det..jeg liker høst og vinter jeg altså. Skulle jeg plukke meg en favoritt årstid tror jeg det måtte bli høsten faktisk. Hvorfor?? Jo...vind, farger, klar himmel, frisk luft som man kjenner i nesen (fnis), regnfylte dager hvor man kan kose seg innendørs....bare for å nevne noe. Men, skulle jeg velge utfra mammarollen må det bli sommer....tror ALDRI jeg har opplevd så skitne gutter og klær som det har vært de siste dagene jeg. Er jo så mye enklere når de bare løper rundt i en liten t-short og shorts. Men, men...alt har sin sjarm sies det.

I dag har jeg også fått scrappet 2 layouter. Dvs..jeg gjorde ferdig en jeg startet på i går, også har jeg laget en scraplift til en utfordring jeg fikk på scrapping.no. Der fikk jeg i oppgave å scraplifte en layoute laget av bbtbear på ebbcreations, har dessverre ikke link. Men her ser dere i allefall min løsning.


Også var det layouten jeg startet på i går da. Den er **selvfølgelig** (fnis) laget med ark fra Crate Paper som jeg nå er 99% sikker på at jeg er forelsket i!! (Enda jeg ikke har begynt på de som ser ut til å være storfavoritter enda!)
Men se da dere...fargene, mønsteret...alt passer jo bare SÅÅÅÅ godt sammen. Må si jeg gleder meg til å grave meg videre ned i den mønsterark haugen jeg kjøpte med fra Hobbyhimmelen i går.
Liker forøvrig også dette bildet av Tobias kjempe godt. Det er så beskrivende på hvordan han er som person; "røver" blikk, lurt smil, ikke helt ren (Skjønner ikke hvordan han klarer det hver gang jeg..) og med capsen litt på snei.Hmmm...er det noe mer som har skjedd denne helgen/søndagen da?? Jo...jeg ble stemt frem som vinner av Skisse-o-Mania 3 på scrapping.no!! (Dette var jo kjempegøy!!)
Så nå har jeg funnet ny skisse, og den blir lagt ut i morgen. Har også sendt inn bidrag til Skisse-o-Mania 4 enda fristen ikke er før i morgen. (For de av dere som ikke vet det så er dette en konkurranse som går over flere uker; september, oktober og november. Hver uke er det ny skisse, poeng til alle som deltar og ekstra poeng til de tre beste.)
Også er jo divabidragene lagt ut på scrapping.no!!
Imponerende masse flotte bidrag denne runden syntes jeg. Har faktisk ikke klart å stemme i mer en 1 av del konkurransene enda, og det er ikke likt meg. Må faktisk tenke og se noen ganger til!!
Her har dere vinnerlayouten min til Skisse-o-Mania3:


Ha en flott uke alle sammen!!
Og for dere som er så heldige at dere har høstferie...nyt dagene med familien!!

6 kommentarer:

Vibeche sa...

Så kjekt det var å titte innom her :)
Du lager masse flotte Lo`er og en blir liksom litt bedre kjent med personene bak Lo`ene når en er inne på bloggen deres :)
Håper det er ok at jeg titter innom her iblant :)

Vibeche

Geirun sa...

Nå Heidi fikk jeg til å legge til en kommentar:)
Kjempeflott Blogg du har fått. Gratulerer. Det er så morsomt å lese om alt du er med på. Så mange flotte LOér du fått til bare denne helgen. Likte veldig godt de du lagte på treff, og jeg skjønner godt at du forelsket det i Crate Paper :)Hihi! Cowboy-serien syns jeg er skjønn. Herlige farer og en fantastisk papirkvalitet. Nå må jeg jobbe litt videre...begynne med å vaske glassset i scanneren om det skal bli noen LO´er å legge ut:)

Sylvi sa...

Jeg syns det er spennende å lese blogger! - og her har jammen du fått deg en også! :-)

Skal titte innom stadig vekk! :-)

Kathrine sa...

Gratulerer med seieren i skissomania! Den var en flott layout, men jeg har i grunn aldri sett en ikkeflottlayout fra deg. Kos deg med høstferie!

ania sa...

Tre flotte layouts fra deg! Interessant å se nye Cratepapir bli brukt, er fortatt litt skeptisk til de jeg :P

Catrine sa...

Gratulerer med blogg!
Så mange flotte LO'er! Crate paper ser superfint ut, så det skal bli moro å teste ut!
Gleder meg til å følge med her! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...