tirsdag, oktober 03, 2006

Oj...i dag må jeg si jeg fikk meg en skikkelig overraskelse!!! Deltok i Diva konkurransen på scrapping.no igjen...og jammen ble jeg ikke kåret til diva denne måneden!!! (JIPPI!!)
Syntes det er gøy og ikke minst kjempe hyggelig at mange likte bidragene mine! Syntes selv det var kjempe mange flotte bidrag denne måneden.
Her har dere bidragene mine sammen med oppgave teksten:

Oppgave 1; skisse.I den første oppgaven var det gitt 2 ulike skisser, jeg valgte en skisse med 3 bilder og dette er min løsning løsning.
Valgte her å lage en nokså "ren" layout uten for mye "dill".
Materialer:
- Bazzil Washboard/Eggshell (Denne kartongen DIGGER jeg...syntes den gir masse effekt i seg selv.) og Maraschino bak.
- Mønsterak fra Scenic Route.
- Chipboard bokstaver fra L'ill Davis. (Var gøy å bruke "rammen" istedet for selve bokstaven for å gi overskriften en litt annen dimensjon.)
- Retro blomster.
- Label holder og brads.
Font; Bonnie's font.

Jeg har sydd rundt kanten på det hvite bazzilarket med hvit tråd, dette for å skape en overgang mellom de to kartongene. På alle bildekanter har jeg brukt sandpapir og jeg har brukt zig-pen rundt blomstene og langs mønsterark kanten for å fremheve disse.


Oppgave 2; scraplift.

Denne oppgaven var å scraplifte en layout laget av Maya.
Jeg valgte mer eller mindre å kopiere hennes layout denne gangen. Muligens ett litt utradisjonelt fargevalg fra min side vil vel mange si.... (LOL)
Bildene er tatt oppe hos mormor og bestefar der pappa løftet Tobias opp i treet slik at han fikk plukke epler selv.
Materialer:
- Bazzil.
- Mønsterark fra Scenic Route; Harvest kolleksjonen.
- Rub-ons fra Chatterbox; Chippy.
- Loopy brads fra Karen Foster.
- Moxie alfabet fra quickutz.
- Stiftet med stiftemaskin, og har her pusset alle bildekanter og mønsterark med sandpapir.Oppgave 3; tema.Her var oppgaven å lage en dobbel layout som omhandlet sommer opplevelser.
Jeg syntes selv disse bildene av Tobias er skjønne, og som serie beskriver de hans bevegelser i det han skal mate endene. Det var derfor viktig for meg å lage ett oppsett hvor jeg fikk med flest mulig av de. Å mate endene var nemlig en STOOOR opplevelse hver gang vi var på Mjøsstranda i sommer....så slanke, det vil jeg ikke tro de endene er...fnis.
Materialer:
- Bazzil; vanilla og fawn.
- Mønsterark fra Wild Asparagus. (MME)
- Quickutz dies; 2 ulike skjell som jeg har markert/tegnet på med hvit gel-pen.
- "Label holder" fra 7'gypsies som jeg har skrevet juli inne i med rub-ons fra Chatterbox.
- Ric-rac og brads.
"Mate endene" har jeg skåret ut selv etter å ha skrevet det speilvendt i word. (Har her brukt en font som heter CK Love Note) Har også markert bokstavene med brun zig-pen.
Fonten på teksten er Bonnie's font. Og teksten omhandler hans iver etter å mate endene hver gang, samt hva han sa og hva han gjorde.Oppgave 4; farger.

I denne oppgaven skulle vi bruke minst 3 ulike farger. Ellers var tema og oppsett fritt.
Det var egentlig litt tilfeldig at jeg valgte akkurat dette bildet, det er ett bilde i en serie av Truls hvor han leker i bassenget vårt en av de siste dagene før vi ryddet det vekk.
Layouten omhandler hans tanker omkring det at sommeren da var på hell, noe som ble tematisert fra hans side flere dager på rad. (LOL...han er en liten tenker.)

Materialer:
- Bazzil Washboard/Eggshell på selve layouten, mens jeg har brukt Criss Cross/Lily White på tekststripene. (På denne måten syntes jeg de skiller seg litt fra hverandre, og skaper dermed mer liv på siden.)
- Mønsterark fra Chatterbox.
- Chip Chatters fra Pressed Petals som jeg har pusset ganske mye.
- Rub-ons fra Doddle Bug, blomsterbrads, Hugz og stor blomst fra lokal interiør butikk.Oppgave 5; fullfør en setning.Den siste og femte oppgaven var å lage en dobbel layout hvor tema/setningen begynte med "På en..."
Jeg valgte her også å lage en nokså "ren" layout, og for tiden har jeg litt dilla på store blomster derfor ble det fokus i tillegg til bildene. Syntes også at fargekombinasjonen orange og lime/lysgrønn er spennende så fant vel egentlig mønsterarket før jeg fant bildene denne gangen.
Har heller ikke med historien omkring bildene på denne layouten, men valgte å fokusere på noen felles nevnere gjennom sommeren...nemlig Tobias favoritt iser.
Materialer:
- Bazzil Washboard.
- Mønsterark fra Wild Asparagus. (MME)
- Brads og rub-ons fra Chatterbox.
- Tinsle Town ChipAlpha fra L'ill Davis. (Disse er det masse glitter på i RL.)
- Quikcutz alfabetet Blossom.
- Gem stones fra Making Memories.
- Loopy brads fra Karen Foster.
Jeg har her sydd rundt kanten på layouten med limefarget tråd. Og alle mønsterak og bildekanter er pusset med sandpapir for å gi en litt slitt effekt.


Syntes selv jeg denne gangen leverte 5 nokså ulike bidrag. Både med tanke på oppsett, farger og stil. Har endelig klart å komme litt "ut av boksen" min syntes jeg, både når det gjelder fargevalg, oppsett og detaljer.

8 kommentarer:

Geirun sa...

Kjempeflotte bidrgad Heidi! Og Gratulerer medseiern. Hihi! Jeg var jo innom Scrapping og så på konkurransen i går, og jeg må si at jeg var litt forbuset over epple-plukkings LOen. Nei det var ikke en tradisjonell DU, men jeg likte den veldig godt. Hvorfor er sommeren slutt, er nok min favoritt. Noe jeg føler sterkt på selv hver seinsommer. Blir liksom deppad over å trenge å gå inn i mørke og kalde tider...

Catrine sa...

Gratulerer så mye Heidi! :o)
Min favoritt av de fem er "plukke selv". Nydelige bilder og flott oppsett med sirklene og overskrift/tekst!
Ha en flott dag!

Lene S sa...

Gratulerer Heidi! Så flotte sider! :o)

Falt helt tilfeldig over bloggen din i dag....og det var jo flaks for jeg skjønte av et av innleggene dine på PG at du hadde en.. Men jeg hadde jo ingen link! ;o)

Legger deg til linklisten min hvis jeg får lov? :o)

Lene

Synnove Olava sa...

Gratulerer som DIVA. Skjønner godt at du vant denne runden jeg, for layoutene dine er megaflotte.

Er veldig glad for at jeg fant frem til blog'en din også... :o)
Fant den via Lene...

Ha en fortsatt fin scrappekveld... :O)

Ullis sa...

WOW så många flotta layouter, det var då inte alls förvånande att du kammade hem titeln med dem!!

Din blog slinker direkt in på min favoritlista, kul att ha hittat hit! ;-D

Rita sa...

Så gøy med en Diva seier til da :) 5 flotte bidrag fra deg, og en vel fortjent seier :) Og ja; vi skal på samme treff om ikke så lenge :) Blir koselig å scrappe sammen med deg igjen. Gleder meg masse allerede.

Kirsten sa...

Gratulerer!
Du er sannelig effektiv altså :D
Gleder meg til treff!

Maya sa...

Grattis som DIVA nok en gang...å vinne to ganger på et år viser jo bare hvor utrolig dyktig du er :-))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...