søndag, oktober 29, 2006

Søndag...og snart på tide å hoppe til sengs. Ny arbeidsuke med masse på programmet hver dag. Har så og si ikke fått gjort noe i dag... :o(
Hadde store planer om å scrappe, rydde i scrappesakene, rydde i albummene osv...men neida....har fått scrappet en layout til skisse-o-mania, men så sa det STOPP.
Er i skikkelig "anti-scrappe" humør om dagen....er litt på "skjønnerikkehelthvorforjegdrivermeddette" kanalen liksom...
Har lyst til å lage flotte, spennende layouter som virkelig sier WOW...men det funker ikke. Blir så imponert over mange andre som produserer den ene siden etter den andre men nye effekter og spennende løsninger, og til og med noen "bøker" innimellom også...dåne...
Uff, dette ble survete....men, men....vet jeg kommer meg ut av dette også, bare ett spørsmål om tid. (Og dere...utfordringer hjelper IKKE akkurat nå!!)

Ha en flott uke alle sammen!!!!!

3 kommentarer:

Lene S sa...

Kjenner meg veldig godt igjen Heidi! Hverdagen er hektisk... Det er vanskelig å finne både tid og overskudd. Og så stiller man store krav til seg selv..det er så mange flinke der ute..osv osv.

Mitt beste tips er å legge bort sakene for en liten tid (2 dager, 4 dager, 2 uker, 4 uker ;o)). Gjør noe helt annet! Som regel blir problemet løst helt uten at jeg merker det.. LOL Det er de rareste ting som gir inspirasjon. Det kan være en ting som gjør meg skikkelig entusiastisk.. Men det behøver ikke å være scrapbook relatert i det hele tatt. Weird..

Relax, be cool og det vil komme tilbake! Husk; du er en av de beste!! ;o)

Geirun sa...

Ja, sånn føler vi alle det av og til. Men jeg er enig i det å tenke på noe annet og slutte å sammenligne seg med andre...du er faktisk en av de beste. Og på den stilen du scrapper tror jeg jammen du er den aller beste. Det mener jeg. En kan alltid finne andre som er flinkere til andre ting, men det er helt uintressant ettersom det ikke er din stil.
Og kanskje det er viktig å legge fokus på hvorfor du scrapper. Det er egentlig ikke for å være best og mest innovativ og beherske alle typer teknikker og uttrykk. et er for å dokumentere det du ser i guttane dine. At du sen vinner alle konkurranser og at mange ser opp til deg som scrapper er en bonus.
Men det er greit å føle seg litt nedfor og drikke te og lese en bok en stunn...så kommer det kanskje tilbake fortere enn du aner ;)

Ullis sa...

Jag känner så otroligt väl igen mig i allt du skriver Heidi! Och jag har inget klokt att säga som de ovan mig inte redan har sagt ;-)

Detta är något jag själv kämpar med hela tiden och jag vet att det inte alltid hjälper att tänka logiskt på det hela, det är ju själva känslan det gäller! Men jag VET att det strax kommer tillbaka för dig, du är helt klart en av mina stora favoriter! *kram*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...