lørdag, oktober 28, 2006

Hvor i alle dager blir dagene av...nå er det jammen lørdag igjen! Tiden løper rett og slett fra meg!!! Har så og si ikke fått scrappet hele uken, og det er uvanlig av meg.
Ble en hurtig layout i går til konkurransen på scrapit i går kveld. (De fleste kjenner meg sikkert igjen selv om det ikke står noe navn enda ;o) )
I dag ville Truls på overnattingsbesøk til mormor og bestefar, så vi kjørte han opp dit på formiddagen. Etter det har vi kost oss sammen med Tobias, og jeg har scrappet en layout til skissecupen på papirgleder.
Dette er løsningen min på denne runden, ikke den mest kreative løsningen fra denne kanten men, men..
Skisse denne gangen var laget av Aud Kjørseng Sæthern.Syntes ikke jeg har helt taket på dette med layouter og høstfarger...de blir liksom litt "dystre" på en måte. Kjenner jeg gleder meg til det igjen er vinterbilder som skal scrappes..fnis...savner sterke, klare farger.... Vet jo jeg kan bruke det til høst bilder også, men det passer på en måte ikke til bildene jeg har.

Ha en flott lørdagskveld!!

Heidi


2 kommentarer:

Hilde sa...

Kjempefin side av Tobias. Den buffen var skikkelig kul! flotte farger.

Må jo si at jeg titter innom her ofte. Har liksom blitt en vane at jeg stikker innom, ettersom du ligger som favoritter ....høyt på lista.

Skulle vi ikke prøve å få til et treff snart a.... kanskje flere som vil være med også.

Anonym sa...

Kjempeflott LO du har laget. Og den ble da absolutt ikke kjedelig selv om den er brun!
Ha en fin søndagskveld!
Her er det begynt å snø nå... :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...