mandag, november 13, 2006

FERDIG!!!!!!!!!!! ;o)

Jupp, har scrappet som en gal her....siden lørdag har DT sidene mine til hobbyhimmelen kommet i mål, layout til skisse-o-maina 10 på scrapping.no og layout til Skisse Cupen på papirgleder!!!! Her ser dere layouten til Skisse Cupen, de andre må vente noen dager....


Kan jo egentlig ikke noe annet enn å le...hva er det egentlig jeg stresser etter..fnis... Dette er jo en hobby..??!..er det ikke? Men nå er det nå engang slik da, at når jeg har blitt med på en type konkurranse liker jeg å fullføre den dersom den går over flere uker...dessuten liker jeg utfordringer så lenge de "passer" meg. ;O)

Har jo rukket litt annet enn å scrappe i helgen også!!
Lørdag skulle Truls egentlig ligge hos mormor og bestefar, men hvem var det som ringte 18.30??? Joda...han hadde såååå vondt i magen, gråt og alt ting. Iver dro for å hente han umiddelbart, og jeg satt og tenkte blindtarm betennelse og sånn... Men gjett hvem som var kvikk som bare det da han kom inn døra...*dåne*.... han hadde bare lyst til å hjem han. Så da hadde vi en liten prat om at man ikke skal si man har vondt dersom man ikke har det..blablabla...så får vi håpe han har lært noe av det.
Søndag var det jo farsdag..og gutta hadde selvfølgelig en pakke til pappa'n. Truls satt i senga vår etter at de hadde gitt den og funderte:
"Hmmm...nåj ej det mamma dag da???"
"Det er senere i vinter, og det kalles morsdag"

"Hmmm...men deje haj jo bujsdag også??"

"Ja, alle har bursdag Truls"

"Men......hvojfoj erj det ikke ungedag da da???"

Fnis.....er han ikke herlig???

Her har dere forresten layouten jeg laget til skisse konkurransen i anledning 3 års dagen til scrapping.no

Ha en flott uke alle sammen!!!!! Og ikke glem å stikke innom hobbyhimmelen på onsdag.....da kommer nemlig DT sidene ut!!! ;o)

Heidi

7 kommentarer:

Kathrine sa...

Kjenner til stresset når man plutselig er med på mye! Jeg blir alltid litt sint på meg selv jeg da, for jeg prøver jo fortvilt å holde denne scrappinga til noe avslappende. Gleder meg også til onsdag :D

Ellen sa...

Åå - det var en herlig kommentar av Truls!;o) Han har jo litt rett da...
Jeg må også ta meg på tak av og til - for det blir skikkelig stress av og til! Og det føles litt galt egentlig - vil jo at det bare skal være gøy og avkoblende og givende.
Håper Geirun rekker å legge ut DT-sidene imorgen, jeg! Gleder meg sånn til å se hva dere har laget!:o)

Anonym sa...

Hihi, "ungedag" - herlig kommentar!
Gleder meg til å se hva dere har laget i morgen!
Og ja, det er bare en hobby, men jeg kjenner meg litt igjen i den stressingen. Men jeg prøver å si til meg selv at jeg skal kose meg med det jeg gjør - det er jo derfor jeg scrapper igrunnen! :)

ania sa...

Hihi, så utrolig søt han er da, og får håpe han lærte "leksa" si da:D Jeg oppdaterer og oppdaterer men ser ikke noen nye Dt sider. Imorgen håper jeg! :) LO'ene dine her er begge helt nydelige - noe av det jeg tenker når jeg tenker deg er nemlig din bruk av farger, ejg vet ikke helt hva det er men du får alltid frem det beste i mønsterarkene og fargene du bruker :)

Berit sa...

Svinger innom for å ønske tillykke med dagens bursdagsgutt! Håper du ikke stresser deg kvakk i hjel ;)

Og jammen fant jeg ikke masse fint her - masse flotte kommentarer fra gutta dine!!!

KLEM

Geirun sa...

Tihi! Det er så morsomt å lese alle små rare ting barna tenker på og resonerer om:) Jeg kjøpte noen FLAX-kalndre som står på bordet. Så lurer jeg alltid på om jeg ikke kan åpne den i dag. Men det går jo ikke...Men om jeg blij sjuk da? Fantastisk morsomt bidrag til DT-sidene. Hehe.

gudrun sa...

Flott side du har lagd til Skissecup.
Joda, det er bare fint å stresse litt....hobby eller ikke..... ;) lol
snøborg siden din er knallKUL. ;)
Ha en fin dag.

G

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...