tirsdag, desember 19, 2006

Her skal jeg si dagene går unna...Ho, ho!!

På søndag pyntet jeg og guttene pepperkakehusene. (Og jeg har lært...neste år pyntes vegger og tak FØR mamma monterer.)
Vi koste oss i allefall. Truls var opptatt av hvordan huset skulle se ut..og ble litt fortvilet over at det ikke ble akkurat sånn som han ville. Han ville nemlig også pynte inne i huset... ;o).
Tobias pyntet her og der...og hadde ikke jeg snudd huset for han hadde all pynten kommet på den ene siden. Han var dessuten en ivrig smaker...både av melis, seigmenner og nonstop.

Husene står nå til pynt inne på spisestue bordet...og nå gjenstår det bare å se hvor lenge de får være i fred. (Det er allerede noen små fingeravtrykk på "melissnøen" rundt husene...)

Rakk også en kjapp layout på søndag. Som mange vet DIGGER jeg skisser...og derfor ble det en løsning fra meg til skisse konkurransen på scrapbookexpress!!! (Vinneren av denne runden annonseres i dag...og så langt ligger jeg godt ann!!! Wheeeeeee!!!)

Julegavene begynner også å komme i hus her..phu...
Skulle egentlig gjøre unna siste rest i går, men sånn gikk det ikke....
Min bestefar falt da han skulle besøke min bestemor på sykehuset. Så dagen gikk med til å være med han rundt på undersøkelser på sykehuset. Heldigvis fikk han ikke store skadene; måtte sy fire sting over nesa samt brukket "tuppen" på den ene tommeltotten.
Så da blir det ut igjen i dag!!!
Har også "store" planer om å få scrappet den kalenderen jeg vant på minneriket....men har ikke kommet lengre enn å finne den frem. 6x6 er IKKE noen lett størrelse for en som scrapper 12x12.

Ha en flott tirsdag alle sammen!!

Heidi

6 kommentarer:

ania sa...

Hehe..takk for tipset mht pynting før montering :P Herlige bilder! Så skjønne og flinke små pepperkakehuspyntere :)

Hilde sa...

Detta så jammen godt ut!!
Morsomt med pepperkakehus da. Og håper egentlig du pår knipsa et bilde eller to hvis guttene dine robber huset for pynt.... det hadde vært noe å scrappe det!!

Hege sa...

Så flotte bilder av de konsentrerte guttene! Hmm...fingermerker - jepp, det er det jammen meg på våre hus også. Gleder meg til å se den siste LOen din. Siden til scrapbookexpress "henger" - jeg klikker litt desperat her:-) Ligger den der?

Heidi sa...

Hege...ja den ligger der, avstemmingen er ikke avsluttet enda. Legger den også ut her når avstemmingen er klar.

Rita sa...

Ser ut som om guttene dine koste seg noe veldig med pepperkake huset :)
Nydelig Lucia LO du hadde laget til konkurransen. Ser at det går mot en velfortjent seier ;)

Linda sa...

*ler* Herlig pepperkakehus! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...