lørdag, februar 24, 2007

På tide å oppdatere litt.
Dette har vært en hektisk uke her på Gjøvik. I barnehagen har det vært masse på gang og jeg har hatt fullt opp å gjøre på jobben.
På torsdag var det tid for årets karneval i barnehagen. Gutta hadde selv valgt hva de skulle kle seg ut som...og Truls var Batman mens Tobias var løve. Det var to meget stolte gutter som reiste utkledd tidlig torsdag morgen...og som kom hjem meget slitne etter endt barnehage dag ;O)


I dag har vi stort sett slappet av hjemme. Stempelgal/Hilde kom innom med varer (STEMPER!!!!*dåne*) som mannen hennes hadde tatt med seg til oss fra USA. *fnis*...
Det er jammen mye rart man shopper...jeg som IKKE stempler MÅTTE jo bare shoppe litt stempler hos Stampin' Up når Hilde spurte om jeg skulle ha noe...;o)
Her ser dere min *lille* pakke....

Gleder meg til å teste ut de bordene...spennende...tenk bare å "rulle" motiver over siden da...*fnis* Ser forøvrig at bildet ikke viser dette så godt...men det er altså border på hjul som man putter inni de håndtakene, har blekk i beholderen og rulle bortover!!

Ellers så har onkel Trond og Anette vært innom her i dag...de hadde klart å få tak i ratt til pc'n vår.
Etter at Truls fikk Cars/biler spillet til pc fant vi ut at dette var noe vi måtte ha...det ga liksom ikke helt den rette følelsen å sitte å kjøre bil med piltastene.
Så i dag har dette blitt testet av alle gutta i huset...*LOL*...vet ikke helt hvem som koste seg mest...;o)

Jeg har forsøkt å scrappe litt også...etter treffet forrige helg har det liksom stått litt stille...men nå har jeg snart 2 bidrag til The M Game klart i allefall!!!
Her har dere forresten layouten jeg deltok i Skisse-O-mania med denne uken, og neste ukes skisse:

Ellers så fikk jeg en "glad nyhet" i dag...hadde kommet på 2.plass på måneds konkurransen hos Creativexpress og vant gavekort på $55 hos de. (Nå har jeg $110 i premier hos dem...og skal jammen passe på å bruke det mens jeg er i USA slik at jeg slipper den dyre portoen!!)

Ha en fortsatt flott helg alle sammen!!!!

5 kommentarer:

ania sa...

Åh så søte bilder!! :D :D Og gosj, ratt...mhmm, kanskje det også hadde vært noe å ønske til guttungens bursdag nå snart? Han har også cars-spillet (til xbox 360) men synes ikke det er all verdens...hmm.. LO'en der var utrolig søt og herlig i fargene, og gratulerer med premien! JA! du må bare benytte sjansen når du nå skal til USA! Kos deg med shoppinga! :D

Lene S sa...

Oj, så søt VENN siden er! Du tar bare så flotte bilde også :o) Digger den skilpadden forresten LOL Og grattis med 2. plassen i Creativeexpress konkurrasen! Kjempegøy :o)

T:o)ve sa...

Då skjønne karnevalsgutter du har, og grattis med masse nye og herlige stempler! Gleder meg til å se kreative krumspring med dem ;o)
Gratulerer med 2. plass, det var gøy å høre, og venn-siden din er jo bare helskjønn :o)

Camilla sa...

Så herlige karnevalsgutter!!!
Så kjempemorsomt ut med ratt. tipper det var stas ja.

De stemplene så skikkelig kule ut da, gleder meg til å se de i bruk. Kjenner jeg deg rett lager du sikkert noe kreativt og flott med dem. Ellers må jeg bare si igjen at den "venn" siden din er bare SÅ FANTASTISK NYDELIG!!!!

Hege sa...

Så flotte gutter. Karneval er topp ja:-) Imponerende, men absolutt ikke forundelig, med den 2. plassen. Morsomt! Den LOen er så behagelig lekker!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...