torsdag, mars 01, 2007

Ikke den mest spennende oppdateringen kanskje...men må liksom skrive litt.
Har scrappet endel i det siste, og faktisk ble det 5 bidrag fra meg til The M Game på minneriket. Og denne gangen er jeg faktisk meget fornøyd med meg selv...*rødme*...syntes selv jeg klarte å levere 5 ulike bidrag og, at de ikke er typisk "hetal" på en måte..he, he.
Kunne sikkert lagt de ut her siden avstemmingen ikke er hemmelig...men venter til avgjørelser er tatt jeg.
Kom også til finalen i Skisse-O-Mania denne uken, og den er ferdig i morgen kveld. (Såååå gøy!!!)
Blir derfor en oppdatering med masse layouter i helgen!!!
Her har dere også skissen for runde 9.
På minneriket er også The M Game oppgavene for Mars lagt ut. Masse flotte oppgaver...så her er det bare å slenge seg med!!!!! (Dere er herved oppfordret til det alle sammen!!)
Fikk ingen plassering blandt de 10 beste i ScrapliftCupen på papirgleder i runden som var. Nå har Designerene lastet opp masse nye layouter i Show Off som kan liftes.
Har ikke klart å finne ut hvem jeg vil lifte enda...men må vel rekke ett bidrag denne runden også. Denne gangen er kriteriene; hvit kant på bildene og håndskrift. Sliter litt med å slippe meg løs når jeg scraplifter kjenner jeg...mulig jeg må prøve en litt annen variant denne gangen tror jeg.

Ellers så har det vært vinterferie her på Gjøvik denne uken, men denne slags ferie har ikke min eller Iver's jobb hørt om enda....gutta har derfor vært i barnehagen som vanlig og vi har jobbet.
Faktisk tror jeg de har kost seg, det har vært mindre barn der og masse "kose" aktiviteter. I dag hadde de blant annet laget pizza, og fått spise det sammen med potetgull...i følge Truls da...(Pizza er bekreftet altså.)
Sikler selv litt på linser til speilrefleks kameraet mitt om dagen, merker at det er *noe*som mangler liksom....og da tror jeg det er det. ;o)
Har funnet ut at disse to linsene sannsynligvis er noe jeg trenger...eller hva tror dere???
Dette er originale Canon linser..den ene er 70-300 mm USM linse og den andre 17-85 mm USM linse. Begge har image stabilisator...som visstnok er ett "must".
Vet det finnes lignende i Sigma linser..og at dette er billigere...men tenkte i allefall å sjekke litt priser når jeg er "over there".
Ekstern blitz vil jeg også ha...merker at jeg tar lite innebilder nå i vintermørket...men hva slags blitz???? Har ikke peiling!!!
Også vil jeg gjerne finne ett fotokurs slik at jeg kunne lært meg å bruke alle funksjoner. Merker jo at det er litt på "flaks" at bildene blir som de blir..jeg tror i allefall det. Dessuten skjønner jeg svært lite når jeg leser om spectra-belegg, sirkulær blenderåpning, makroforhold osv....*dåne*...gresk rett og slett...
Så dere...om dere har noen tips..ROP DE UT!!!!!!

Ha en flott fredag alle sammen!!!!
:o)

Forresten...kjenner også plutselig at jeg har lyst på en eller annen sånn elektronisk kuttemaskin...*dåne*...ikke sånn akkurat nå, men når scrapperommet mitt blir i orden kanskje??? Her jo såå flott når man skjærer ut overskrifter etc i de fontene man vil jo...sukk...

3 kommentarer:

Kirsten sa...

Linser er kult, og rolig bhguke er kult ( det syns Guro også, de kosa seg masse de også, for heller ikke vi har hørt om vinterferie egentlig *fnis* Det er alltid ting som må gjøres, nemlig *fnis*
Du har jammen vært produktiv i det siste, flotte LOer til M!
I mars håper jeg jammen jeg skal få knotet sammen mer enn 3 jeg også ;)
Og til slutt- det er ikke så dumt med sånn elektronisk dings *fnis* Men det vet du jo *fnis*

God helg!

ania sa...

Spektrahæh? :P
Lykke til på linsejakt - er de rimeligere over there så ta likegjerne begge? *knegg* :)
ha en riktig god helg!

Catrine sa...

Gratulerer med 1.plass i skissomania!
Og så mange flotte LO'er du hadde med i M Game! Den distessede var min favoritt - lekker, lekker! :)
De linsene ser supre ut begge to! Du får satse på at du finner de billig i USA begge to! :)
Ha en fin helg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...