søndag, februar 04, 2007

Søndag morgen, solen skinner og det ser ut til å bli nok en flott vinterdag!!!
I går kose vi oss masse ute alle sammen. For en gangs skyld var vi ikke ute med akebrettene, men holdt oss i hagen og laget snøborg istedet. Guttene hadde det kjempegøy!!Scrappet ferdig DT bidragene mine fikk jeg også gjort i går...phu...godt å være ferdig såpass før fristen for en gangs skyld!!!
Avstemmingen på The M Game var ferdig i går, og faktisk fikk jeg poeng plass i to av gruppene jeg var med i. (Wheeee!!!)
Spennende konsept dette hvor man samler poeng helt frem til sommeren.
Dette bidrager var med i oppgave hvor vi skulle bruke tape som pynt på layouten. Bildene er fra nyttårsfeiringen hjemme hos oss. Tobias var ikke spesielt fornøyd med kalkun middagen...men desserten derimot...den falt i smak.

Dette bidraget var med i oppgaven hvor vi skulle stemple på mønsterark for så å skjære det ut. Denne layouten er også den layouten jeg *fluet* med utfordringen fra Callista/Linda. Syntes selv fargene på denne layouten ble flotte, rødt og brunt gjør seg virkelig sammen!!! Og bildene er jo bare skjønne syntes jeg da...sånn helt objektivt sett.. ;O)

Dette var det siste bidraget jeg hadde med i The M Game. Denne layouten er laget etter skissse. Vi hadde også som kriterie at vi skulle ha med hjerte/hjerter på layouten. Bildet har Tobias faktisk tatt selv...han sto ved kjøkkenbordet hvor jeg akkurat hadde lagt fra meg kameraet. Og vips...så sto han med det i hendene og hadde trykket på utløseren. Mamma'n hylte "neeeeeeeeei"...og grep kameraet fortere enn lynet...men ett bilde ble det altså. Jeg hadde egentlig bare tenkt å slette bildet, men heldigvis så jeg nærmere på det!! For ett blinkskudd syntes jeg faktisk det er...skulle ønske jeg hadde klart å ta så *fint* bilde av meg selv også ;O)

I dag har jeg som målsetting å få scrappet ett bidrag til Skisse-O-Mania på scrapping, også må jeg vel nesten se om jeg får laget ett bidrag til ScrapliftCupen på papirgleder. Skrev tidligere at jeg hadde funnet ut hvem jeg skulle scraplifte, men....har skiftet noen ganger etter det..he, he...vanskelig å velge med så mange flotte layouter å velge mellom!!

Finalen i diva 2006 er også godt i gang, men det er uvisst hvordan denne ender da uheldige omstendigheter har ført til at Bianca vil trekke seg. Det er synd for hun er en meget dyktig scrapper.
Jeg tror alle hadde vært bedre tjent med at oppgaveteksten hadde blitt mer låst i finaler/konkurranser med premier som det i dette tilfellet er. Som for eksempel skisse/scraplift, fått utdelt bilder kanskje til og med material pakke fra butikk slik at alle hadde samme utgangspunkt. Tror alle hadde vært villige til å strekke seg langt i en finale som dette siden det faktisk er reisegavekort på 5.000,- å vinne.
På denne måten hadde man i allefall ungått noe av snakket om at det stemmes på "venner", "populære" etc...syntes det er litt lavmål jeg at det hele tiden dras opp tråder om "hvorfor får ikke jeg stemmer" etc. (Men det hadde jo selvfølgelig vært mulig å kjenne igjen stilen til noen allikevel...og da hadde vel det også vært galt...*dåne*) Vet jeg blir litt sarkastisk når det gjelder dette temaet....men alle har vel vært der at de ikke har nådd opp??! Det er nå også engang slik at i konkurranser så stemmer man for at den beste skal vinne, og ikke for å gi "scrappere" bedre selvtillit i hobby'en. Jeg stemmer da ikke på layouter fordi jeg kjenner scrapperen, eller fordi jeg kjenner igjen barn/voksne på bilder...*dåne*....jeg stemmer jo på den layouten som tiltaler MEG mest, som JEG syntes har løst oppgaven best uavhengig av hvem's det er!!!
Nei...takler man ikke å få 0 stemmer vel..da får man holde seg unna!!
Jeg har vel enda ikke opplevd at det har vært vinnere som IKKE har fortjent å vinne. Vi er da alle voksne mennesker...men misunnelse er en uting gitt...dessverre!! Men...dette kunne jeg skrevet og skrevet om..he, he..lurer forøvrig på om jeg kan klage til Norsk Tipping jeg..he, he..nå er det da på tide at de snart trekker ut mine tall.

Ha en flott søndag alle sammen!!!!

3 kommentarer:

Berit sa...

ÅÅÅ er det flere som har byttet layouter til scrapliftcupen... åå det kjenner jeg da ikke til... ;)

Flotte layouter i MGame fra deg!! Brunt og rødt er slettes ikke verst;) Så nå kommer det mer slike fra deg eller??

Et gammelt ordtak passer vel bra... det viktigste er ikke å vinne - men å delta! Jeg synes det er gøy å delta, men har ikke forhåpninger en gang når det gjelder stemmer... Men jeg har det da like gøy for det!

Ha en fin scrappedag, jeg skal fjerne meg fra "elendigheta" her ... pc'n min trenger mer enn en opprydning har jeg til slutt innsett.... men så var det de peenga da.... :(

Klem

Rita sa...

Som alltid masse flott fra deg. Koser meg hver gang jeg er innom her.
Må bare si meg enig med deg ang alt Diva-tullet. Så mye surr og rør har jeg sjelden vært borti. :) Var inne der en gang for å sjekke resultater og etter det har jeg bare meldt meg helt ut. Blir alt for mye sur og rør. :)
Nok om det - nydelige vinterbilder av gutta dine. Her er snøen smeltet til is etter 3-4 dager med opp imot 10 pluss grader. Så vi håper på mer snø og ordentlig vintervær. Ha en fin-fin uke :)

ania sa...

Herlige bilder og layouter! :) Synes det du skriver mht oppgavetekst&type høres litt fornuftig ut - og ja - når det gjelder en såpass stor konkurranse med en så stor premie så er nok deltakerne villige til å strekke seg litt og kanskje gjøre ting anerledes - så den er ikke så dum, nei :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...