onsdag, januar 31, 2007

I dag er jeg IMPONERT over meg selv!!!!! Tror nemlig endelig *scrappetørka* mi er over...har faktisk klart å scrappe 2 layouter iløpet av ettermiddagen!!! Det er år og dager siden sist det skjedde tror jeg!!!! (Totalt ulike er de også faktisk....bare følg med i The M Game oppgave 2 og 3)
Men..årsaken til at jeg rakk å scrappe..vel den er ikke riktig så gøy. :O(

Da Truls våknet i dag tidlig klarte han nemlig IKKE å løfte hodet fra puta. Jeg trodde først han tullet, fordi det pleier han når han har "øyelapp dager". Men etterhvert så jeg jo at han faktisk IKKE klarte å bruke nakken sin. Fikk kledd på han og bært han + minstemann ut i bilen. Deretter bar det til legen, der var det jo venting..venting..og atter venting... Truls gråt og var ikke akkurat *vennlig* i ordene sine. (Det var jo selvfølgelig min skyld alt..he, he..men det er vel endel av instruksen på mammarollen.)Tobias ver derimot i stor form...og underholdt hele venterommet med sang, prat og annet tull.
Vel..inne hos legen får vi i allefall konstatert at Truls ikke hadde hjernehinnebetennelse..noe som var min første tanke.
Han har derimot en type strekk i nakken som barn visstnok kan få. (Fikk også ett navn på det..men det husker selvfølgelig ikke en stresset mamma..)
Sannsynligvis kommer dette av at han bruker øyelapp og derfor ser veldig dårlig. Han forsøker selv å se bedre ved å bringe hodet og kroppen i unaturlige stillinger..dette har igjen ført til en form for belastning som har gitt denne strekken. Derfor var det rett av med øyelappen...minst 1 uke uten..og paracet som smertestillende noen dager. Dersom han ikke er bedre til fredag skal vi komme tilbake.
Så etter å ha kjørt lillebror i barnehagen og vært med mamma en liten tur på jobb, har han tilbrakt dagen på sofaen mens mamma har sittet ved siden av og scrappet.
Han er veldig redusert, store gutten min, og tydelig hemmet av nakken. Tror faktisk IKKE jeg noen gang har opplevd at han har ligget/sittet stille i sofaen så lenge som han har gjort i dag. Nå sover han heldigvis godt, så får vi håpe det har bedret seg litt til i morgen.
Blir ett dilemma dette...han må jo bruke øyelappen for å trene det dårlige øyet. Dersom han ikke gjør det vil han fortsette å bli tilnærmet blind på det. Men han kan jo ikke gå med vond nakke som resultat av dette!! Må nok ta noen telefoner til øyenleger og sånn i morgen...

Ble en lang oppdatering dette...og ikke ett eneste bilde å legge ved en gang..he, he...
Gleder meg til diva bidragene nå blir lagt ut, enten i kveld/natt eller i morgen. Samt at alle løsningene til The M Game også kommer!!!

Husk å stemme nå da jenter!!!!

Heidi

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Litt skummelt altså!
Glad det ikke var skumlere enn en strekk selv om det ikke er noe særlig det heller.

Catrine sa...

Godt det ikke var så skummelt som du trodde, men det høres jammen ikke noe særlig ut med den strekken heller... God bedring til Truls!

Lykke til i divafinalen! FLotte bidrag du har laget! :)

Ønsker deg og dine en fine helg!

ania sa...

Så herlig deilig å komme over scrappe"kneika" :D Og så mange flotte LO'er du har lagt igjen her og der rundtomkring! :) Men huff, stakkars Truls da..skjønner godt du fikk skrekken og at du føler med ham...håper det går over snart og at øynene hans ikke lider noen mén av pausen!

Camilla sa...

Huff, dette hørtes ikke greit ut. Stakkars lille gutten. Godt det ikke var så alvorlig som først fryktet da ihvertfall.

Skjønner godt dilemmaet ditt. Har selv en lillebror som i svært ung alder ble operert for grønn stær på begge øynene og måtte bruke lapp masse for å trene opp noe av synet igjen.

Masse flotte bidrag til du har levert rundt omkring foresten. Blir spennende å se resultatet til slutt.

Så utrolig deilig følelse å bli ferdig med 2 layouter på 1 ettermiddag. Har selv holdt på med bidraget til skisse-o-mania 5 i 3 dager nå. Løsnet i kveld da så nå er jeg ferdig... Puster lettet ut...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...