onsdag, februar 07, 2007

Vel....nå har jeg virkelig "lagt egget" for egen del...he, he... ;O)
Hadde ett lite raid med å gi utfordringer inne på minneriket i går kveld, ikke "slemme" sådan...men endel scraplifter med temaer man ikke så ofte ser hos den enkelte som ble utfordret.
Resultatet er jo (selvfølgelig) at det nå dukker opp den ene utfordringen etter den andre hos meg....scraplifter det også...men med elementer som jeg overhode IKKE bruker eller liker.
Kan jo nevne Freestyle layout om noe annet enn gutta, utskårne bilder sammen med prima og håndskrift...og layout med minst en PP på...*DÅNE*...om jeg ikke har hatt scrappesperre før så kan nok dette føre meg skikkelig inn i en.
Men for all del...går på med godt mot, og har selvfølgelig mine egne definisjoner av de ulike elementene/temaene..he, he.

Har rukket å scrappe ett bidrag til Scraplift Cupen i dag også!! Trodde egentlig ikke jeg skulle komme i mål, men 1 layout ble det nå. Scrapliftet en av mine forbilder; Rita Elton, denne gangen!!!


Skisse-O-Mania er også ferdig, og jeg nådde ikke opp denne gangen heller. Prøvde meg med litt andre mønsterark enn jeg vanligvis velger; Polar Bear Press og Urban Lilly. Dette var gøy, og er egentlig nokså fornøyd med resultatet selv.
Valgte dessuten denne gangen å ha en litt anderledes vinkling på bildene enn jeg pleier. Ofte benytter jeg jo nærbilder av ansiktene som hovedbilde, men denne gangen falt jeg litt for dette bilde tatt bakenfra av Truls. Og som Iver sa..."dette bildet hadde vi sikkert kastet før du begynte med denne hobbyen"...og han har jo SÅ rett!!


Vel, nå får jeg vel krabbe bort til scrappebordet og ta fatt på en utfordring eller to...det dumme er jo at siden det er scraplifter det er snakk om så får jeg jo ikke *fluet* de en gang...dåne..

Ønsk meg lykke til da...sukk...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med utfordringene!! Gleder meg til å se resultatet :-)
Kjempesøt LO den første, og skikkelig flotte farger du har brukt. Den andre lo'en liker jeg utrolig godt!!! Likte absolutt alt på den, fargene, mønsterarket, pynten, bildene og overskriften :-)

-Marita

Catrine sa...

Hihi, det spørs om det ikke plutselig dukker opp noen flere utfordring til deg og... ;)

Knallfine LO'er både den til scrapliftcupen og skiss-o-mania.
Likte kommentaren fra mannen din, og LO'en er jo bare superkul! ;)

Vel, du har vel ikke tid til å oppdaterer her på en stund nå. Hver ledige stund må nok tilbringes ved scrappebordet. *hihi*

ania sa...

*fnis* stakkars Heidien da *knegg*...men vi hadde det moro da med å se den ene etter den andre utfordringen komme på rappen fra deg...og motutfordringene....lol...:D Digger begge LO'ene! Herlige - og kommentaren var så sant så sant!!

Ellen sa...

Hehe - det var skikkelig morsomt, det stuntet ditt!! Jeg har ikke funnet på en utfordring til deg enda, men den kommer!!;o) Blir ikke så slem da, syns du var ganske snill med meg, jeg.
Den skisse-o-mania-LO'en din stemte jeg på, faktisk! Falt også for det bakfra-bildet!:o)
Lykke til med scraplift-cupen, da! Må vel følge litt med fra sidelinja der også.

Rita sa...

hi,hi var inne å fulgte litt med på utfordrings-rushet deres :) Jammen er det mange kreative hoder der inne ja :) Tror ikke dette er rett tidspunkt å få scrappesperre iallefall *fnis* Ønsker deg masse lykke til med alle sammen.
Kjempe gøy å at du ville lifte meg, LOen din ble kjempe fin. Har ikke fått fulgt med på skissomania, men jeg måtte smile av kommentaren til mannen din. Så sant så sant :) LOen ble knall fin, likte kjempe godt "bakfra" bildet og snøkrystallene på transparent var rå stilig.

Lene S sa...

LYKKE TIL! LOL Er sikker på at du fikser dette lett som en plett ;o) Layoutene dine er som vanlig lekre.. Digger den med bakfra bildet!

Ha en fin fin helg, og god scrapping!

klem!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...