søndag, februar 11, 2007

Brrrrr...her er det kaldt om dagen. I dag har det faktisk ikke vært under -13 grader, og dette er kaldt for rennende neser altså.
Hadde egentlig store planer om å teste skiene gutta fikk i går, men det har istedet blitt inne dag med fyr på peisen.
Gutta og ski ja...i går fikk vi ENDELIG kjøpt ski til dem. Egentlig skulle vi alle 4 ha, men med to aktive gutter ble det ikke rom for a mamma og pappa fikk prøvd sko etc..så det får vi ta en annen dag.
Truls var kjempefornøyd da han fikk plukke ut ski + sko selv. Han valgte seg ett par ski med tiger på...og påstår disse går kjempefort altså!!! Også "voksen ski" da..som han sier. Ski skoene tok han ikke av seg fra han prøvde dem og til vi var hjemme...
Tobias falt pladask for ett sett med "Jul i svingen" ski og staver..."Vil ha Linus ski" ropte han hele tiden...og selv om de muligens er litt lange for han ble de med hjem. Skal bli spennende å se vår lille "kan alt selv" gutt når han får ski på beina for første gang...he, he..

Siden det ble innedag har jeg fått scrappet litt...måtte jo på ett eller annet tidspunkt kaste meg over noen av de *flotte* utfordringene jeg har fått....tok derfor tak i Kiki's freestyle oppgave. Når jeg skulle begynne viste deg seg imidlertid at "freestyle"...den stilen og hva det innebærer...det vet jeg faktisk ikke.
Det ble derfor mer eller mindre en type scraplift av Boop's layout... Hadde som kriterie at den ikke skulle være om gutta...så da ble det en layout av mannen denne gangen.
Her er min tolkning:
Fikk brukt mange av stemplene mine denne gangen, og må si at jeg digger de mer og mer!!!!

Har nå kastet meg over skissen til Skisse-O-Mania. Innleveringsfristen er i morgen, så visst kvelden forblir rolig så skal vel denne gå i boks.
Her ser dere rundens skisse:

I løpet av dagen kommer også juryens uttalelser i forbindelse med ScrapliftCupen på papirgleder. Blir spennende å se hvordan de uttaler seg og hvem som får poenger, ny oppgave kommer også i kveld.

En liten oppdatering...
Glemte helt å legge ut bilde av kortet Truls hadde laget til meg i barnehagen. Han hadde fått hjelp til å skrive teksten, men "hjertet" og navnet sitt hadde han skrevet selv.


Også..wheee..jeg kom på 9.plass i ScrapliftCupen denne runden!!!!! Super oppgave de nå har lagt ut også. Kriteriene denne gangen er å bruke hvitt + tråd/søm på layouten!!

Ha en fortsatt flott morsdag!!

7 kommentarer:

Berit sa...

Gratulerer med plassering på topp 10 i scrapliftcupen!
Og kaldt ja...! Her er det nå minus 19 - og det er frost på innsida av dørlåsen!!!! Ikke mye fyring i yttergangen med andre ord :o( Men lenger inn er det VARMT - veldig VARMT! Gubben fyrer sånn at malinga nesten renner av veggene...

Nå er det bare noen dager til treff!! Gleder meg!!
Ha en fin uke - det skal visst bli mye mildre jo næremer helga vi kommer ;)

Catrine sa...

Gratulerer med flott plassering i scrapliftcupen! :)
Flott løsning på Kikis freestyleoppgave og!
Og sukk, for en søt morsdagshilsen fra Truls da! Den må jo scrappes!

Håper gutta snart får prøvd skiene sine! Og jeg regner jo med å få se begivenhetene scrappet og snart! ;)

Rita sa...

For et herlig kort *smelt*
Gleder meg til å se ski-bilder av gutta dine :) Kan bli en liten prøvelse det for en liten "jeg kan klare alt selv"-gutt, å skulle gå på ski for førsete gang. :)
Likte Freestyele LOen din kjempe godt. Også gleder jeg meg til å se hva du kommer opp med i denne runde av Scrapliftcupen. :)

ania sa...

HIhi, kan tenke meg denne rundens scrapliftkriterier må være som skapt for deg!! :D Kortet er jo bare så kjempesøt og skissen så flott ut - spennende å se hva du får ut av den :) Gratulerer med poeng denne runden forresten, ikke overraskende...men trodde egentlig du ville komme litt høyere opp på lista jeg da, for det var virkelig en superfin LO du lagde der :D

Lene S sa...

Ja det er kkkkaldt... Jeg som alltid går barbeint inne har trukket inn i skikkelige raggsokker her ;o)

Så herlig kort du har fått av Truls...smelter en mors hjerte det der.

Og siden av mannen din ble jo helt perfekt. Nydelige farger :o)

Kirsten sa...

Kult med ski! Guro fikk også ski i år, og selv om hun digger det i teorien er det liksom nok å gå 20 meter, da er hun ferdig *fnis* Hun liker best å se ski på tv, tror jeg *hihi*

God helg etterhvert, håper vi også sees på treff snart :D

KLemmer

Annette sa...

Et kjempeherlig morsdagskort!!! Gratulerer med plasseringen i scrapliftcup'n. Du hadde et kjempeherlig bidrag. Likte så godt disse varme fargene til snøbildene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...