tirsdag, mars 20, 2007

Oj....tirsdag allerede!!! Skal si tiden gar unna...og godt er det ;O) Savner gutta masse, og det skal bli godt a se dem igjen!!!
Dagene her har gatt med til a farte rundt til "gamle" trakter. Jeg syntes alltid det er goy a se hvordan ting har endret seg siden sist...og pa 6 ar har det virkelig skjedd endel!!!!
Dere skulle sett noen av de husene som har kommet opp i omradet...dane.... Familien "min" bor utenfor selve byen Philadelphia i ett litt "finere" strok...men na er det visst pa vei til a bli enda "finere." Huset pa den andre siden av gaten er akkurat ferdig og lagt ut for salg...de skal ikke ha mindre enn $2.7 mill for det....dane. (Dette er myyyyye scrappeutstyr det..he, he.)
Har ikke fatt tatt noe sarelig med bilder...rett og slett fordi kameraet mitt har bestemt seg for a streike. (Fujifilm kameraet mitt...) Bildene jeg tar vil rett og slett ikke lagre seg pa en mate/far feil pa minnekortet...var i en fotobutikk for a fa hjelp i gar, men de matte sende det inn. Jeg trodde kanskje det var feil pa minnebrikken jeg..men det var det visst ikke. Urk...er det ikke typisk da!!!!! Har jo aldri hatt trobbel med det kameraet for!!!!

Vel, na skal jeg ut pa farten igjen!!! Ha en flott dag...eller kveld blir det vel for dere!!

Heidi

4 kommentarer:

Synnove Olava sa...

Ergelig med kamera som har bestemt seg for å streike.

Høres ut til at du har det fint over "there", fortsett å kose deg...

Koselig at du skriver reisebrev...

ania sa...

Nei så kjipt med kameraet ditt da?? Men...kjøp deg nå en ny SLR der da :D :D

Ellen sa...

Hei på deg! Så spennende å være så langt hjemmefra, da! Men skjønner at du savner guttene, altså! Kjipt med kamerastreik:o(
Kos deg resten av turen!
(Imorgen kommer sikkert nye DT-sider - må bare får scrappa ferdig mitt først *blush*)

Anette S sa...

Å nei! Kamera kan jo ikke streike når man er på tur!! Håper det ordner seg fort og at du kommer hjem med nok bilder til at en scrapper blir fornøyd!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...