lørdag, mars 17, 2007

En liten oppdatering fra livet pa ferie "over there".
Dro hjemmefra med buss litt for 7 om morgenen pa torsdag, hadde derfor veldig god tid pa Gardermoen for flyet mitt gikk 11.50.
Turen over til Heatrow gikk greit, er jo nesten bare a ta av for a lande...ogsa "kaster" de til deg litt mat innimellom..he, he.
Pa Heatrow var det nye runder med sikkerhets sjekk. Trodde ikke det skulle vaere sa mye der siden alle som gikk den inngangen kom fra andrefly..men joda...litt over1 time i ko, av med sko, jakker, tomme vesken osv... Gjor ikke meg noe altsa, vil heller at det er sikkert enn at det ikke er det. Men ble som sagt litt overrasket siden jeg allerede hadde hatt denne sjekken i Norge. (Spent pa hvordan det er da jeg skal hjem, for da har jeg nesten ikke mer enn tid og veien mellom ankomst og avgang.)
Flyturen over hit gikk ogsa greit, litt turbulens nar vi kom til USA men, men. Sa var det jammen enda en kontroll...eller to...forst passkontroll. Der ble fingertrykk scannet, ett webkamera som sammenlignet meg med bildet i passet og masse sporsmal. Sa var det videre til tollen...her ble alle tatt inn, baggasje endevendt og igjen 1000 sporsmal. Da dette var ferdig var klokka ca 11.00 pm her borte...dvs 04.00 natt til fredag hjemme... Da hadde jeg enda ca 1 time igjen med venting pa transport, kjoring og henting...for jeg var "hjemme".

Men na er jeg na her. I gar hadde vi "husarrest" alle sammen...he, he...det var ett ufyselig vaer som gjorde at alle var oppfordret til a holde seg inne. Lenger nord kom det som sno, men her kom det som frosset regn...det regnet altsa is. Veiene var derfor som skoytebaner, skolene ble stengt og vi satt som sagt inne. I dag skinner imidlertid sola igjen, og det er skikkelig var stemning ute.
Na skal jeg og "veslejenta" mi ut og shoppe. For meg er hun fremdeles lita...men hun har faktisk allerede blitt 19 ar!!!!!!!! (Hun var bare 3 ar da jeg bodde her...) Er visstnok en butikk i naerheten som har scrappelignende utstyr...sa da skal vi dit og myse litt i allefall.

Ha en flott helg alle sammen!!
(Ps...sorry skrivingen...ikke lett dette a ikke ha alle bokstavene..)

8 kommentarer:

ania sa...

GOsj. hehe..har jo lest at flysikkerheten er oppgradert, men gosj så voldsomt! Utspør de virkelig alle besøkende så voldsomt? *nysgjerrig* Var i USA i 99 eller noe sånt, men husker ikke stort...lange køer joda men husker ikke evt. utspørring da :) Lykke til med både opphold og hjemreise da :)

Lene S sa...

Misunner deg ikke selve flyreisen og alt rundt det, men det høres ut som du kommer til å få et fint opphold! Så rart det må være å se jenta du passet igjen, nå som hun er nesten "voksen".

Kos deg videre!

Lene S sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Sydney sa...

Nå har jeg også fått med meg at du er på reisefot :-)
Artig å lese om sikkerhetsopplegget i USA. Var innom LA før 11.sept. og da var det ganske slapt ja. Kos deg masse på ferien din og ta mange bilder ;-)

Anonym sa...

Kos deg masse der borte! Skulle gjerne vært over igjen, men en ting jeg kom på at jeg ikke savna er flyturen og sikkerhetskontrollene :P

Catrine sa...

Kos deg masse "over there"!

Geirun sa...

Så artig Heidi! Ta med deg masse nytt scrappeutstyr hjem:) Og bilder. Ha en fin dag.

Camilla sa...

Så bra at du har kommet vel fram. Litt av et opplegg med sikkerhetskontroller og styr ja.

Så merkelig det hørtes ut med isregn den ene dagen og sol og vårstemning igjen neste dag. Håper du får fint vær resten av tiden ihvertfall da.

Kos deg masse på tur og oppdater oss gjerne med spennende nyheter!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...