søndag, april 01, 2007

Så har da min "lille" store gutt blitt 5 år....tenk det da...5 år!!!!!!
Wræl....føles jo som om det var i går at han var en bitter liten baby som ble lagt på magen min. *dåne*
5 år er lenge det...og mye har selvfølgelig skjedd, men GOSH som jeg kunne ønske tiden kunne stoppe opp...bare bittelitt i alle fall. Føler egentlig ett stort behov for å mimre...og ergrer meg grønn over at jeg ikke har digitale bilder fra de første årene til Truls. :o(

I dag har det vært familiebursdag her, litt redusert riktignok da oldefar (min "Rolf/bestefar") havnet på sykehuset i går... :o(
Truls var kjempefornøyd over gavene han fikk...for mormor, bestefar, oldemor og oldefar hadde kjøpt "storgutt" sykkel til han!!!!! Dette var virkelig TOPPERS altså!!!! (Ingen bilder av den enda...men det kommer!!!)
Men ingenting overgikk det at onkel Martin kom...he, he...dette er helten over alle helter i øynene til Truls. Og attpå til hadde han med seg akkurat den legobåten som sto øverst på ønskelisten!!!
Og Martin er virkelig ett "funn" som onkel altså!!!! (Min lillebror!!!! :o) ) Han har en helt særegen tålmodighet med Truls...de bygger og bygger lego....og leker som bare det.
Truls gjør ALT han kan for å bli som onkel Martin....hår, klær osv...det skal være som det onkel Martin bruker. Så...i dag tidlig måtte jeg faktisk klippe min 5 åring...fordi han ikke fikk til onkel Martin sveisen sin. Det var ikke få ganger de små hendene var oppe i håret for å sikre at det fremdeles var bustete og sto mer opp enn ned...he, he.
Se bare her hvor stilige de er sammen da:


Tobias lillegutt...vel, han henger med som bare det han også. Onkel Trond er riktignok hans favoritt...men han hadde dessverre ikke mulighet til å komme oppover i dag. Men han "smasket" gjerne litt på onkel Martin også han altså...


Og til slutt i dag kom "tante" Hanne på bursdag…og jammen hadde hun ikke med seg ny sykkehjelm, sykkehansker og buff til Truls. Truls JUBLET…for ikke bare trengte han dette…men det matchet jo sykkelen han hadde fått. He, he…”WOW, kjempe kult…knall tøft” var hans umiddelbare respons!!!
Så en MEGET fornøyd 5 åring som krabbet til sengs her i dag...med klar beskjed til mamma og pappa om at han SKULLE ha på seg sykkelhjelm og sykkehansker i barnehagen i morgen!!

Scrappingen min går det heller dårlig med om dagen...jeg er en "mester" i å starte prosjekter...som ikke blir ferdige!!! :o(
Har en layout som egentlig skulle være til The M Game liggende umontert....en halvferdig layout som skulle være til ScraliftCup og bilder til skisse-o-mania liggende....
Vel...snart påskeferie så da får vi håpe både tiden og kreativiteten viser seg fra sin gode side!!!!
Her har vi ikke store påskeplanene...skal i år, som alle andre år, være hjemme. Siden våren allerede har vist seg blir det vel litt småting som skal gjøres ute...??! (Vet ikke om beising av gjerde og veranda kan kalles småting men, men..he, he.)Men først har vi enda noen arbeidsdager og barnehagedager igjen.

Heidi

4 kommentarer:

Kristin sa...

Jeg kjenner meg igjen i scrappetørken gitt, men det går nok over etterhvert. Jeg håper nemlig også at påsken bringer med seg masse krestivitet!

Og gratulerer så mye med 5-åringen din!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med vel-overstått Truls. Og for en stilig sveis du hadde fått. :o))

Ina

Ellen sa...

Gratulerer så masse med 5-åringen!!:o) Så flott han er - og så herlig å ha en sånn helteonkel da!
Håper du får ei fin påske, helst med masse kreativitet!:o)

Nina`s Rosa verden sa...

Gratulerer med Trulsegutt!! Kul sveis han han har da :-)
Kos deg masse i påsken og få masse kreativitet!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...