onsdag, april 04, 2007

Jupp..da var påsken 2007 i gang her i huset også!!!
Hadde en relativt kort dag på jobb og bare "kost" meg med gutta resten av dagen.
Vel..kost og kost....når man har en på nesten 2 1/2 som plutselig har funnet ut at han IKKE trenger formiddagshvilen sin....og derfor blir grinete allerede ved middagstider er ikke alt så gøy. *dåne*
I dag sloknet han derfor allerede klokka 18.15.....da klarte han rett og slett ikke å holde seg våken, og sovnet stående. (Jeg prøver med formiddagshvil igjen i morgen jeg....)

Har også fundert litt i dag....her i huset har vi nemlig ikke særlig med påske tradisjoner. Og har derfor lurt på om det er flere som har det sånn????
Ganske merkelig egentlig...til jul pynter, planlegger og styrer vi i flere uker...men påske bare kommer og går liksom.
Har jo litt påskepynt, men ikke en brøkdel i forhold til julepynt.... Nå kan dette selvfølgelig komme av at både min og Ivers familie ikke har hatt tilgang på hytter etc....som jeg vet mange har ett forhold til i påsken. Men har også inntykk av at flere enn oss har ett mer "tilbakelent" forhold til disse "fridagene"???
Har i år i allefall investert i 2 nye kyllinger..he, he..de er jo så søte og så delikate i fargene. (Noe som gjør meg enda mer forundret over at jeg ikke har masse av denne pynten.....??)

Vel, årets påskefeiring har i allefall startet, og vi planlegger å kose oss med gutta. Har ingen planer i det hele tatt...og DEILIG er det!!!
Truls har som målsetting å lære å sykle på den nye sykkelen han fikk til bursdagen sin....vi skal se litt nærmere på den i morgen for mamma'n er nemlig usikker på om den kanskje er en tanke for stor og avansert. Den har nemlig 6 gir, håndbremser og er 20"... Synd i såfall..for TRULS falt pladask for den. RÅ KUL sier han. Men...sikkerhet kommer først!!!!
Tobias har også vært og fått sin første sykkelhjelm i dag, så han skal nå begynne å prøve seg på Truls gamle 2-hjuling...noe han har "siklet" på lenge...he, he.GOD PÅSKE alle sammen!!!
Kommer sikkert noen oppdateringer herfra etterhvert som bildene strømmer på...knis...er jo DIGG å ta utebilder nå om dagen!!!!
Også må jeg nesten ønske min lillebror Trond og Anette god tur til USA. De reiser nemlig i morgen og blir borte i 3 uker. KOS DERE!!!!

Heidi

7 kommentarer:

Hilde sa...

Hei!
og god påske til deg og dine.
Her i huset har vi også et litt "laidback" forhold til påske... Jeg har en påskeblomst og det er det hele. Er ikke veldig glad i å pynte til påske egentlig.Og som vanlig hver påske bruker vi tiden på herandre her hjemme. Vi nyter fridagene og koser oss på verandaen hvis været tillater det.

Catrine sa...

Her har vi og et ganske avslappet forhold til påsken. Jeg har noen kyllinger som har fulgt oss i åresvis og så har jeg tulipaner og en påskeblomst... Så vi koser oss hjemme med god mat, sjokolade og hus- og hagearbeid. ;)
Lykke til med sykkelen til Truls, den høres kul ut, men som du sier - sikkerhet først.
Ønsker deg en riktig god påske! *klem*

Nina sa...

GOD PÅSKE til deg og dine :o)
Blir spennende å høre hvordan det går med sykkelen til Truls.

Kathrine sa...

Påske er ikke så tradisjonsbundet hos oss heller - vi gjør ulike ting hvert år og det er like koselig uansett om vi er hjemme, på hytta, med venner eller ved sjøen. Jeg ser gjerne npe spennende på tv om kveldene da! Det er det eneste. Ja og så masse snop da *fnis*

ania sa...

Hehe, påske er snop det! Da jeg var liten var det synonymt med hytteferie, men nå...tja...late dager og masse snop :) :)

Berit sa...

Påskepynt er egentlig ganske så koselig - om jeg bare hadde funnet igjen den esken ;) Men her blir det garantert gult og kult i morra.. Eller kanskje ikke??
Scrappe morgen dagen skal jeg helt klart gjøre!

Kose dere med sykler, sol og forhåpentligvis mye mindre vind enn i dag!!
KLEM - God påske!!

Annette sa...

Jeg kan bare føye meg inn rekken av alle dem som ikke har så mye påskepynt. Til påske handler vi inn pølser, lomper, appelsiner og så pakker vi sekken og drar på tur. Hvem har bruk for påskepynt da?

Skal gjerne innrømme at jeg pynter litt hjemme, men helst med blomster. Har fått meg en bukett med hvite tulipaner, for jeg liker best hvitt både til jul og påske.

Det meste av pynten jeg har i påsken har guttene laget til oss på skolen. De er kjempestolte når jeg henger frem det de har laget!

God påske til deg, Heidi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...