tirsdag, april 24, 2007

Tja...tirsdag...våknet i dag med en "liten" gutt ved siden av meg som hadde vondt i nakken. Var veldig i tvil på om dette var virkelig vondt....eller om det var "hjemme med mamma dag" vondt... Ikke det at han har noe tradisjon på sånn, men det er litt tøffe dager for hele familien for tiden.
Det ble nå til at vi sammen kjørte Tobias i barnehagen slik at han hadde mulighet til å ombestemme seg. Ikke hadde han feber eller noe sånn...så merkelig i grunnen.
Vel..hjemme ble vi...og godt var det!! Plutselig sa det PANG i kroppen på oss begge; feber, vondt i halsen, rennende øyne og vondt i kroppen...slokna på sofa'n begge to!!
Nå har vi unngått alt av influensaer osv i hele vinter...men NÅ er det tydeligvis vår tur. Iver har selvsagt vært på den lengste turen han har hatt siden årsskiftet også...he, he...typisk ikke sant!!? Såp det var bare å bite tennene sammen og reise i barnehagen begge to for å hente lillebror....som er frisk som bare det!!!
For meg er jo dette TYPISK....det er messe til helga, og samme runde hadde jeg i høst. Da var det riktignok kikhoste jeg visstnok hadde...men uansett da...he, he. Tydeligvis ikke en messe uten rennende nese eller hosting fra denne kanten!!
En litt trist Truls som la seg i kveld da...barnehagen skal jo "selvfølgelig" på sin årlige gartner/gårds besøk...og tvilsomt om han kan bli med.

Vel...håper på å treffe mange av dere på messa til helgen!! Og her har dere forresten link til DT sidene mine hos hobbyhimmelen nå i April.

9 kommentarer:

Berit sa...

God bedring!!
Og håper du slipper masse feber på messa denne gangen!

Her var det huggustups i kveld, selv om avtalen ble gjort tidligere i kveld. Jammen var det nære på at trampolina forsvant ....!;) Men alt ordnet seg bare snuppa fikk tenk seg om ;)

Klem

Linda sa...

God bedring til dere! Mathias har også fått noe skikkelig ekkelt rusk nå - stygg fæl hoste og tett i nesa. Så vi er også hjemme. Vårlufta er skummel, og med alt av virus som går så skal man jammen ha flaks for å ikke få noe. Sykdom er ikke no særlig...huff.

Kirsten sa...

God bedring til dere begge!
Håper du blir friskere innen helgen da, gleder meg til å se deg igjen, det er sannelig min hatt lenge siden nå!
*klem*

mari sa...

uff, det er så typisk! at man alltid skal bli syke når man har planlagt noe i lenger tid!god bedring til dere begge!Gud, jeg er missunnelig på dere som skal på messa...blir litt langt å reise herfra....får håpe det kommer papirfest igjen i stavanger til høsetn, DA ER JEG KLAR!!

Catrine sa...

Riktig god bedring til dere begge. Håper dere er friske i en fei. Gleder meg til å se deg igjen på treffet på lørdag! Spørs om jeg rekker messa, men treffet skal jeg iallefall på! :)
*klem*

Camilla sa...

Huff så kjedelig. Typisk at sånt skjer når man har planlagt ting. Krysser fingrene for at både du og Truls blir fort frisk igjen.

Gleder meg masse til messa, blir koselig å treffe deg i RL. Skal på treffet på Papertrends etterpå også, så da blir det nok mange å hilse på.

God bedring til dere begge to:)

Hilde sa...

God bedring Heidi ig Truls!!!
Vi får kryse fingra for at du kommer deg til fredag!!!
Her i huset er det også sykdom..... begge guttene ligger rett ut med feber og vond hals..... men ryggen min er bedre!!!! takk og pris for det!!! hvis ikke hadde jeg ikke kommet meg på messe!!

ania sa...

Åh huff!! Så trist å gå glipp av noe sånt!! Krysser fingrene for at han kanskjekanskje kan allikevel *stor klem* God bedring!

Helle sa...

Håper dere er friske og raske igjen nå! Typisk at man blir syk når det skjer morsomme ting. Kos deg på messa, jeg er ikke lite misunnelig her jeg sitter..

Ha en flott helg!

Klem fra Helle.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...