søndag, april 29, 2007

Sånn, nå er jeg tilbake fra messa og har fått summet meg litt.

Trodde vel egentlig ikke det skulle bli noen messe...min bestefar døde nemlig på fredag.
Det var jo forventet, men trist allikevel. Han har lært meg masse og har vært en utrolig viktig person for meg siden jeg ble født. Kommer til å savne han kjempe mye.
Etter å sagt "hade" til han og vært sammen med familien følte jeg inidlertid at det var riktig av meg å dra på messa...en av de viktigste tingene han har lært meg er nemlig dette med å gå videre, og ikke la livet gå videre uten at man er med. Så da ble det til at jeg pakket sakene og reiste innover lørdag morgen.
Og jammen er jeg nå glad for at jeg gjorde det!!! For dette har virkelig vært en helg jeg kan leve lenge på!!!
Ikke bare har jeg møtt og snakket med mange scrappere, men jeg har også hatt mulighet til å sitte sammen med Stempelgal og nesten scrappe døgnet rundt..he, he..

Litt overraskelser har det også blitt i helgen...
Hadde nemlig scrappet 2 bidrag til messe konkurransen, og jammen vant jeg ikke den ene delfinalen på lørdag.!!!!
I premie fikk jeg 2 flotte stempelplater.
Siden jeg vant delfinalen gikk jeg videre til finalen i dag..og da fikk jeg jammen meg 2.plassen!!!! Fikk 500,- som jeg kunne bruke hvor jeg ville på messa...så da ble det litt ekstra ark og stæsj!!!! Tusen, tusen takk til dere som stemte på meg!!!
Jeg deltok i 2 kategorier; åpen og skisse. Det var i skisse konkurransen jeg vant. Her har dere bidragene mine med skisseløsningen først:Og...GOSH dere...jeg har jammen blitt FORELSKET også!!!!!!!
For første gang har jeg virkelig falt pladask...og da mener jeg PLADASK... for ett scrappeprodukt!!!!!
Lene Solhaug hadde stand på messa hvor hun solgte de nye stempele sine sammen med Gudun...og WOW...SUKK...de er bare helt !!!!
Kjøpte meg ett tekstboks stempel på lørdag...og måtte jo bare tilbake å ha ett til i dag!!!
I tillegg har jeg jo kunne boltre meg i hele helgen med alle scrappeproduktene til Hobbyhimmelen. Med andre ord så har jeg hatt det himmelsk!! :o)
På lørdag etter messen var dessuten både Stempelgal, Geriun og jeg på treff hos Papertrends. der var det ikke mindre enn over 40 andre scrappegaledamer som oppholdt seg en lørdagskveld.....(Jammen er vi gærne..!??)
Hadde en TOPP kveld. Fikk jo til og med scrappet 2 layouter og shoppet litt innimellom spising og skravling!!!!
(Har forresten ikke fått sjekket ut noen bonde til deg enda Nina...he, he...)

Må bare si TUSEN, TUSEN takk jeg til dere jenter som har gjort denne helgen til en minnerik og super helg!!!!! Utrolig gøy at så mange kom bort til meg på messa og hilste på!!!!

Her har dere helgens layouter:
Og ja...det mangler 1 1/2 layout...den ene ble nemlig ikke helt ferdig...og den andre er fluet til noe annet ;o)
Lurer dere på noe så er det bare å spørre!!

Tusen takk for at dere besøker bloggen min. Ha en flott uke alle sammen!!!

Heidi

11 kommentarer:

Hege sa...

Først må jeg få lov til å kondolere. Selv om det er ventet er det veldig trist å miste en av sine nærmeste!

Wow så effektiv du har vært i helga. Mange lekre LOer hvorav jeg likte aller best den "se på meg da". For et vakkert bilde!

Kan du ikke hjelpe meg å sende ut rykter om at jeg ønsker veldig en messe her i Trondheim....*sjalu*

Nina sa...

Så trist å høre om bestefaren din. Kondolerer.

Gratulerer med 2. plass! Kjempekoselig å skravle og scrappe sammen lørdag kveld. Får bare smøre meg med tålmodighet når det gjelder denne bonden, skjønner jeg. Hihi!

Kirsten sa...

Kondolerer *klem*
Og veldig koselig å se deg på lørdag, og like koselig på søndag :D
Jeg sitter bare her og tar på boksene mine jeg *fnis*
Og gratulerer med plasseringer! Kult med gavekort :D

Camilla sa...

Så trist å høre om bestefaren din. Kondolanser sendes herfra. Det høres ut som du hadde en klok bestefar i forhold til det han sa om at livet må gå videre. Jeg opplevde det samme da moren min døde av kreft for 5 år siden.

Det var kjempekoselig å hilse på deg i helgen, både på messen og på treffet. Det var noen lekre layouter du har fått lagd, og en velfortjent 2. plass!!! Alltid kult med litt ekstra kroner til scrappestæsj. Visaen min ligger til lading etter en svært krevende helg...

mari sa...

Så trist å høre om bestefaren din.Kondolerer! Høres ut som dere har storkost dere hele gjengen på messe:)*ikke misunnelig i det hele tatt*og pruduktiv har du også vært,vannvittig flotte LO'er du hadde laget!Og ikke er jeg det minste overrasket over at du fikk pallplassering!

Ellen Karin sa...

Hei Hetal.

Må bare få stille meg i rekken og kondolere jeg også. Alltid trist å miste noen som står en nær, uansett hvor ventet det var.

Kjempefine LO'er du har laget i helga. Alltid gøy å stikke innom bloggen din og få litt inspirasjon. Og premiene du fikk hadde du nok vel fortjent. Er litt flau over at jeg rett og slett glemte å gå bortom å se på alle bidragene til konkuransene. Pleier jo alltid å gjøre det. Masse inspirasjon der også.

Koselig å treffe deg og stempelgal igjen også. Håper det blir et nytt treff snart, for det var så koselig sist vi møttes på Raufoss. Har vurdert tanken om å få til noe på denne siden av Mjøsa, men har ikke funnet noen egnede lokaler ennå. Så vi får se....

Lene S sa...

Hei Heidi, og takk for sist!! Det var hyggelig å treffe deg, skulle hatt litt mer tid til å prate da;o) Tuuusen takk for flott omtale av stemplene mine, det varmer mer enn du aner;o) Og layoutene er nydelige som vanlig....skjønner ikke hvordan du klarer å være så produktiv jeg...

Trist å lese om bestefaren din, kondolerer.

Klem Lene

elizabeth sa...

Hei Heidi.
Så trist å høre om bestefaren din. Kondolerer.

Så mange fine lo'er du har laget, som vanlig! Morsomt å treffe deg IRL også:)

Berit sa...

Her var det både trist og glad lesing. En stor klem sendes til deg med trøst i seg ;) Nære kontakter er alltid trist når de er borte, men tar man vare på alle gode minner lever de videre.

Og så var det scrappinga da, gratulerer med både den ene og den andre premien!
Jeg har gjort alt annen enn å shoppe og scrappe i helga, jeg har ryddet. Men jammen fant jeg ikke de forsvunnede stemplene også ;) I dag har jeg vært på Gjøvik og fått meg en diger posjon "bånd-salat" - må jo ha bånd til no'n kort ;)

STOR KLEM fra meg til deg

Catrine sa...

Så trist å lese om bestefaren din. Kondolerer.

Koselig å se deg på treffet på lørdag! Ja, og grattis med 2.plassen! SÅ moro!
Lekre LO'er fra deg som vanlig!
Ha en flott 1. mai! *klem*

ania sa...

Kondolerer :(
Og gratulerer med delseierne - alltid kjekt med litt overraskende ekstra til shoppingen :) Har sett noen av de nye stemplene til Lene og Gudrun, gleder meg til å se mer - så veldig bra ut det lille jeg så :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...