torsdag, april 19, 2007

Torsdag og arbeidsuken er snart over.
Går nesten alt for fort unna om dagen syntes jeg. Denne uken har det liksom gått i ett med jobb, gutta, besøke bestefar og bestemor, scrappe DT bidrag og ett forsøk på å holde huset sånn noenlunde ok ;o)

Neste helg er det messe, og jeg kjenner jeg begynner å glede meg allerede. Skal også denne gangen jobbe på stand for Hobbyhimmelen. Både jeg og Hilde (Stempelgal) skal prøve å få tid til å vise litt teknikker, bruk av produkter og sånn. Så jeg håper flere av dere har tid til å komme bortom. Håper også dere sier "hei" dersom dere kjenner meg igjen...jeg er nemlig elendig til å kjenne igjen folk fra bilder...*rødme*
Vi har også meldt oss på scrappetreff på kvelden/natten hos Papertrends. Håper bare at vi ikke er helt utkjørt etter en laaang dag på messa.

Jeg rakk Skisse-O-Mania denne uken også!!! (Phu...)
Skjønner ikke hva det er med meg jeg...men av en eller annen grunn ligger "ukens" skissen der, og jeg finner liksom ikke ut hva jeg skal gjøre før det er igjen 2-3 timer til fristen går ut. Og da er det rimelig hektisk altså...fnis...med 2 gutter som krever oppmerksomhet og som har leggetid midt i dette...kan dere jo tenke dere selv. (Heldigvis har jeg en utrolig tålmodig mann!!)
Her har dere bidraget jeg hadde med denne gangen...og jupp...nok en gang mønsterark fra ScenicRoute. (Også har jeg plutselig funnet ut at jeg liker Kraft kartongen allikevel..fnis..) Og wheeeee...jeg har endelig klart å bruke Blossom Grand alfabetet mitt!!!!! Det er flott er det ikke!!!?


Denne ukens skisse ser slik ut:
Satser på å få den i boks I GOD TID før mandag klokken 20.00. ;o)
(Ikke le!!!!!)

Før påske ble jeg dessuten utfordret av Gyda til å bli med på Magasinskisse 3 på minneriket. Det var kjempegøy!!! På grunn av omstendighetene her ble det ikke så god tid til å lage min løsning, men det var kjempe gøy å være med!!
Her er min løsning:

Hvis dere går inn på minneriket kan dere her se min forklaring på hvorfor ble som det ble; mine tanker under veis og beskrivelse av av det jeg har brukt.

Her har dere også DT bidragene jeg laget for Hobbyhimmelen i Mars også. Har alltid hatt litt problemer med å bruke overlaysene fra Hambly (eller overlays sånn generelt faktisk..), men da jeg fikk dette sjørøverskipet i posten fra Geirun MÅTTE det jo bare bli en Sabeltann side. Og jeg må også si at jeg har falt PLADASK for de plastikk elementene American Crafts har laget!!


Med besteforeldrene mine er det opp og ned. De bor nå på Raufosstun. Bestemor på rehabilitering, mens bestefar har fått langtidsplass. Hun er mye bedre, men ikke han. Prøver å være der så mye som mulig. Disse to har betydd UENDELIG mye for meg opp gjennom oppveksten, og gutta mine er utrolig heldige som har slike oldeforeldre!!
(Det er egentlig litt unaturlig å skrife bestemor/bestefar for av en eller annen grunn har jeg alltid kalt de med navn. Men vil ikke navngi de her.)

Forresten....jeg har ikke shoppet scrappeprodukter siden 3uker FØR jeg var i USA!!!! (Bortsett fra 2 stk album og en sirkelkutter jeg kjøpte mens jeg var der da.) Dåne....
Jeg finner masse jeg har lyst på...men det er liksom ingen butikker som har ALT på en og samme tid...
Stakkars postmannen min...har jo nesten ikke noe å gjøre om dagen på grunn av meg. Får håpe jeg kommer over dette snart ;O)

Heidi

2 kommentarer:

I'm Bill Corrigan and I approve this message! sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anita Hagen sa...

Oi oi oi, her var det jammen kommet mye flott siden jeg var innom forrige gang. Nydelge LO'er du har laget. Du har jo så utrolig sjarmerende "modeller" å jobbe med også da *smelt*.

Klem Anita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...