tirsdag, mai 15, 2007

17.mai nærmer seg...og det merker man jammen på de to små. Her ropes det "hurra" og synges hele ettermiddagen!! I morgen skal barnehagen til guttene ha hvitveistog på eldresenteret i nærheten av barnehagen, og dette er STORT altså!!!! Flaggene er tatt frem og "litt penere" barnehage klær ligger klare ;o)

Og jeg...vel jeg scrapper, scrapper og scrapper..he, he..dvs jeg begynner på maaange layoter, men de blir ikke ferdige.
Det er alltid ett eller annet som mangler, og jeg legger mitt håp i at det som "mangler" er med i en av pakkene jeg venter i posten...??
For første gang på lenge har nemlig shoppefingeren vært aktiv igjen...venter derfor pakker både fra amillion, stampattic og papirloftet i løpet av få dager. Masse stæsj, nyheter fra Hambly osv..osv...
Har blant annet bestilt ringperm album fra papirloftet....og etter å ha blitt inspirert av en tråd på minneriket dumpet det jammen meg med plastlommer i lettersize også...*dåne*. (Riktignok kun stående...men de hadde ikke inne liggende.)
Nesten litt små skummelt dette...fnis...for nå må jeg jo liksom bare prøve!! Men det var KNALLKULT med miks av letter og 12x12 i ett og samme album syntes jeg da. Bare se her på dette albummet på TwoPeas.
Har liksom følelsen av at dette kanskje kan være løsningen for meg som liker å ha layoutene kronologisk...men som ikke er strukturert nok til å scrappe på den måten.

Deltok også i scraplift konkurransen på minneriket denne uken; To Må Man Være. Jeg fikk i oppgave å scraplifte Helle og Helle skulle scraplifte meg. KJEMPEGØY!!! Ikke lett å finne en layout i galleriet til Helle, men valget falt til slutt på hennes layout Funny Boy.
Her ser dere Helles layout og min:

Ha en flott 16.mai alle sammen!!
:o)

5 kommentarer:

Helle sa...

Så kult, Heidi! Må si at det var skikkelig moro å lifte et av dine mesterverk. Takk for inspirasjonen, og se ikke bort fra at jeg gjør det igjen, bare for moro!

Hilde sa...

Hei!
Så tøft det var med et slik blandingsalbum da!!!!! du får bare scrappe du, så jeg kan få se resultatet neste gan vi treffes...hihi.... kanskje det blir en "hermings" etterhvert....

Ha en flott 17. mai!!

Camilla sa...

Jeg venter på at Papertrends skal få inn disse albumene igjen, for dette er nemlig løsningen for meg også. Vil liksom ha muligheten til å scrappe noe lettersize, men vil ikke konvertere helt for jeg digger fortsatt 12x12.

Her i huset har det vært en "livat" morgning. Emilie ble tilslutt klar for barnehagen med kjole, kåpe og flagg. Musefletter med 17. mai sløyfer måtte også til idag. Så stressende ble det, at mamma glemte helt å ta bilde før vi dro avgårde:(

Ja, det blir vel nok muligheter for bilder i løpet av morgendagen tenker jeg. Ønsker dere en riktig god 17. mai:)

HURRA!!!!

Rita sa...

Det albumet var jo bare helt genialt da. Takk for tipset. Sjarmør siden din ble knall fin. Ordentlige "Heidi-farger", og herlige bilder. Ønsker deg og dine en strålende 17.mai. :)

Catrine sa...

Det albumet er så kult ja - jeg har tenkt å teste det jeg og!
Flott scraplift! Og jeg håper du får gjort ferdig de LO'ene du har liggende og snart!
Ønsker deg og dine en flott 17.mai! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...