torsdag, mai 17, 2007

HURRA FOR 17.MAI!!!!!

Da er endelig dagen her!!! Truls var oppe klokka 05.00 i dag...og allerede klar for å begynne feiringen!!! (Noe mamma og pappa IKKE var!!)
Nå har begge gutta masjert rundt i huset med flagg, blåse og annet 17.mai rekvisita....
Siden vi ikke har tilknytning til noe barnehagetog eller noe sånn skal vi til Bøverbru klokka 10.00 og se på bestefar spille. Deretter går turen til Hadeland hvor vi skal se på Vanja (søskenbarnet til gutta) i russetoget. Litt is og brus blir det vel også hos onkel Martin og tante Gro, og kanskje vi treffer på onkel Halvar og gjengen.
Deretter skal vi på grilling hos mormor og bestefar. Dette er fast tradisjon. Truls skal ligge over hos de til i morgen, og de har planer om å se på fyrverkeri sent i kveld på Raufoss. Men tviler nok på om Truls holder så lenge... ;o)
Den eneste "demperen" på dagen er i følge gutta at onkel Martin og onkel Trond ikke kommer hjem i dag. (Dere får ha en flott dag i Tønsberg og Porsgrunn!!! Klem fra Truls og Tobias.)
Her er noen morgenbilder av to 17.mai stemte gutter.


Nå er batteriet til kamera ladet opp, det andre kameraet er ladet opp med nye batterier og det er tomme minnebrikker i begge to!!! Så da er dagen klar for mamma'n også ;o)
Nå gjelder det bare å se om alle andre som feirer 17.mai har fått med seg "mine" kleskoder...he, he..

Ha en flott dag alle sammen!!!!!!

7 kommentarer:

Hilde sa...

Så flott bilder av gutta Heidi!!

ha enfin dag alle sammen!!

din "kleskode"?? hmmm hva går den ut på??

Anonym sa...

Ha en fortsatt flott 17. mai - flotte bilder av gutta dine :-)
Kleskodene spørs det vel om alle rundt deg har fått med seg ;)

Catrine sa...

Her i huset våknet de minste kl.06, og jeg syntes det var tidlig nok. Men så måtte vi uansett opp en halvtime senere for å få korpsjentene avgårde til 07.45.
Håper dere har hatt/har en super 17.mai! :)

Kjersti sa...

gosj har du også kjøpt den trompeten der og angra bittert? At det går an å lage noe med så skrekklig lyd...hihi... flottet bilder da :)

Anette S sa...

Ti hi! Håper alle andre passet på å kle seg slik at de matcher gutta dine :P Håper dere hadde en flott feiring!

God helg!

Hege sa...

Håper dagen svarte til forventningene! Flotte gutter!!!! Hvem i huleste har forresten kommet på at det til 17. mai skal produseres og selges billige plastinstrumenter som småttisene skal blåse i av all kraft? Havnet forsiktig i søpla her 18.mai;-) Ha en fin dag Heidi!

Camilla sa...

Håper dere har hatt en strålende 17. mai, det hadde ihvertfall vi. Flotte bilder av guttene dine:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...