mandag, juni 18, 2007

Wheeee!!!!! Vi har ferie!!!!!!

Her var det en stund siden jeg hadde oppdatert gitt.
Det er alltid litt hektisk rundt meg før jeg skal ha ferie ;o) Legger nok endel krav på meg selv både hjemme og på jobben; liker nemlig at det meste er ajour når andre skal ta over.
Siden jeg også har slitt med bronkitt i vel en uke har ikke akkurat dette gjort at jeg har vært 100% oppegående....og som "vanlig" kom jeg meg vel sent til lege. (Håpte jo i det lengste at det "bare" var en forkjølelse...)
Vel, litt scrapping har jeg da også rukket.
Trodde ikke jeg skulle rekke å lage to bidrag til finalen i The M game, men fikk da snekret sammen noe på formiddagen her lørdag.
Nella/Ellen vant til slutt finalen og det var så absolutt fortjent!!! Hun leverer alltid spennende og flotte layouter!!! (Gratulerer Ellen!!!!)
Her har dere mine 2 bidrag:Har også deltatt i skissekonkurranse på papirprat forumet til Papirloftet. Og jammen vant jeg ikke!!!! *dåne* Syntes selv det var utrolig masse flotte bidrag, og hadde slett ikke trodd jeg skulle komme til topps!! Premien er ett lekkert spiralalbum fra Making Memories. :o) (Heldige meg!!!)
Her er bidraget jeg hadde med:
På Papirloftet er det nok enn spennende konkurranse, denne i forbindelse med 1 års jubileumet Siri har i disse dager. Oppgaven er 3 delt, og det er en SUPER premie!!! (En Crop In Style XXL- koffert med diverse scrappeprodukter!!!) Fristen er 2.juli, så her er det bare å slenge seg med jenter!!!!

Nå er også det meste klart for ferieturen som starter i morgen!!!
Har akkurat vært og shoppa flere minnekort...og det ble 2 nye med 2Gb på hver.....*fnis*
Skal vel ha nok kapasitet til å få foreviget ferien nå tror jeg.....??
Måtte også stryke og holde litt på Canon Eos 400D...*fnis*...kjenner jeg virkelig har sååå lyst på dette kameraet!!! Og dersom vi ikke bruker for mye penger på tull i ferien...vel, da skal jeg unne meg dette i bursdagsgave tenker jeg!!!! Så dersom noen da er interessert i ett EOS 300D kamera får de rope ut!!

Har tidligere i bloggen snakket om mine bidrag til "Vi Scrapper" og deres august nummer...vel...*rødme*...gjett hvem som glemte å sende inn da. Det vil si...1 av bidragene mine sendte jeg for lenge siden...men de andre ligger visst her enda...*dåne*. Snakk om å utsette alt til siste liten da...og vel så det...

Ellers så leter vi etter nye designerengler på Hobbyhimmelen!!!! Kast dere med nå jenter, dette er jo supergøy!!!!!!
Her er bidragene jeg hadde med i mai:Driver nå og ferdigstiller endel layouter som Geirun sikkert legger ut om litt!! ;o)

Ha en flott sommeruke alle sammen!!!!

8 kommentarer:

ania sa...

Så mange kule og flotte LO'er samlet på et brett her!! :D Kos dere i ferien - jeg kjenner selv at jeg har veeeeeeeeeeeeeeeeeeldig lyst på et nytt objektiv eller kanskje til og med et nytt kamerahus *sukk* *rulle med øynene* :D

Ellen sa...

Såå masse flotte LO'er!!:o) Jammen får du tid til masse, Heidi!! Grattis med PL-seier - skal inn og snuse litt der, jeg óg:o)
Det høres utrolig deilig ut med ferie - gleder meg til 6. juli!
Ha en riktig god tur! Og takk for gratulasjoner! E*

Berit sa...

Masse herlige LOer!! Jeg håper å komme i scrappehumør snart! Har blitt masse kort da ;)
God ferie! Kose dere!!!

Her er det ikke ferie på 3 uker, vel, jeg og snuppa har men ikke gubben ;) Så vi må vel finne på noe!

KLEM

Hilde sa...

God ferie til dere Heidi, og kos dere.....Håper dere får en fin tur, og at du får fylt opp minnekortene dine.
Her starter ikke ferien før i uke 28, så det er enda en stund til med jobbing og slit.

*pip* hvor mye skal du ha for kameraet ditt a??

Nina sa...

God ferie! Jeg må vente helt til 23. juli før min ferie begynner. Gleder meg til å se ferie-bilder og ferie-LO'er :o)

Camilla sa...

Så mange nydelige layouter du har laget i det siste!! Er virkelig imponert:)

Gratulerer med seieren i skissekonken på papirprat, det var velfortjent!

Ønsker dere en riktig god ferie og håper du får tatt masse flotte bilder for da blir det sikkert mange lekre layouter etterhvert også.

Monica sa...

Gratulerer med seieren! Der var marke-bildene ja! *grøss*
Utrolig mange flotte LOer du har scrappet!!
Håper du koooooser deg på ferie!!

Hege sa...

Oj - her var det en stund siden jeg hadde vært. Har kost meg her leeeeenge nå. Du er virkelig en av mine favoritter Heidi - du skuffer ALDRI!!!

God ferie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...