tirsdag, juni 26, 2007

~~Tilbake fra ferie~~

Da var årets ferietur over...dagene i Danmark gikk nesten for fort!!
Vi har kost oss både store og små!!
Været har vært TOPP hele tiden; sol, sol og atter sol!!!!! Vi hadde kort-ferie-kortet gjennom Colorline og dette var SUPERT!!! Gratis inngang på "alle" parker var jo drømmen for gutta ;o) (Og mamma'n...fnis)
Vi har vært i Legoland, Djurs sommarland og Fårup. Alle steder har det vært aktiviteter som passet for store og små! Truls har kjørt berg og dalbaner i ett sett...han finnes overhode IKKE redd den gutten!! Vi har badet både i badebassenger og i havet!. Stranden og havet ved Blokhus er vel noe av det flotteste vi har sett!!!!
Her har dere litt bilder fra turen....kameraet ble flittig brukt, også av pappa'n denne gangen...så jeg er faktisk med på mange bilder!!!!

Gutta har fremdeles ferie denne uken, og litt opplevelser blir det vel også i dagene som kommer. Scrappesakene er pr.nå pakket bort...og jeg har tenkt å bare kose meg med guttene denne uka. Jeg har "alene" ferie neste uke...så regner med at det blir tid til litt scrapping da ;o)

7 kommentarer:

Catrine sa...

Velkommen hjem!
Så mange fine bilder - det både ser og høres ut som dere har hatt en topp ferie! :)
Ha en flott uke!

Hilde sa...

Velkommen hjem, Heidi!!

Det siste bilde du la ut med gutta løpende på stranda, det var rått!!

Gleder meg tå de det scrappet!

Kirsten sa...

Åh.... Dere har vært i Blokhus ja.. Det er et av favorittstedene mine i Danmark, har rusla timesvis på stranden der og jeg må innrømme at jeg har tenkt at vi må reise dit bare for å ta bilder der *fnis*

ania sa...

Velkommen hjem igjen og oi så herlige bilder!! :D Ferietid med ungene høres koselig ut ja - bildene ligger nå der til du returnerer til de! :)

Sonja sa...

Ser ut som dere har hatt en herlig tur! Ser du har fått mange fine bilder som må scrappes! Fortsatt god ferie!

Camilla sa...

Så mange flotte bilder du har tatt, herlig det i berg og dalbanen!

Camilla sa...

Velkommen hjem fra ferie. Ser ut som dere har kost dere skikkelig, både små og store. Så utrolig masse flotte bilder du har fått knpset også. Den stranden så jo bare helt herlig ut!!!

Ha en flott uke med guttene og kos dere masse;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...