fredag, juli 13, 2007

~~Phuuuuuu~~

Da var "endelig" denne uken over...det er jammen hard å komme i rutiner igjen etter noen ukers ferie. Har dessuten vært en travel uke på jobb, så det har blitt noen lange dager.
Regnet har enda ikke gitt seg her i Gjøvik traktene...dvs vi ser ett glimt av sol i ny og ned, men blir nesten sjokkert når man ser antydning av blå himmel ;o)

Ikke blitt noe scrapping denne uken, enda lysten har vært der. Det har imidlertid dumpet ned 3 pakker i posten med litt snadder som jeg gleder meg til å se nærmere på i helga.
Vant forresten denne ukens skisse konkurranse på scrapping!!!! Wheeeeeeee!!!!
Her har dere layouten min:


I can’t believe how hard it is to start working again just after a few weeks of vacation. There has been no room for scrapping at all this week, but three packages has arrived in the mail!! And I’m looking forward to take a closer look at everything this weekend.I also won this week sketch challenge on scrapping. Wheeeeeeee!!!!
Here is my layout:


Have a great weekend!!!!

5 kommentarer:

Berit sa...

Og at du vant - var bare rett og rimelig! Denne layouten har satt seg på netthinna mi i all fall!! Superflott!!!!

Her har vi jammen hatt fint vær i dag, bare en lokal regnbyge oppi dal'n! Her skulle vi egentlig hatt overnattingsgjest, men hun rømte hjem :) Sånn kan det gå - det kan være skummelt å ligge borte vet man!

Håper du får ei rolig helg, og at gubben har mer overskudd enn deg på morrakvisten;) Her sover alle 3 til langt på dag fortiden..... Det er vel kanskje det som kalles ferie - at man ikke MÅ både det ene og det andre!

God helg!
KLEM

ania sa...

Herlig layout og heldige deg med tre pakker da ;) Kos deg i helga og lad opp batteriene til neste uke da :)

Catrine sa...

Nydelig layout! Skjønner godt du vant med den! :)
Pakker i posten høres bra ut. Selv har jeg fått vært innom de fleste scrappebutikken her i Stavangerområdet denne uka. Pluss fått pakke i posten! Det er jamme ikke så verst det heller. *fnis*
Håper du finner litt scrappetid snart! *klem*

Anette sa...

Gratulerer med seieren. Vel fortjent for denne var superlekker. :o)

Anne sa...

Gratulerer med seieren med denne flotte lo'en. Skikkelig sommerfrisk og flott layout med noen herlige bilder. Her kommer virkelig bildene i fokus og man får virkelig følelsen av hvordan det er og springe i bølgene.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...