søndag, august 05, 2007

**FUN!!!!**Vel…jeg har alltid syntes det har vært så gøy å titte på layouter som er laget til DareJack/ScrapJack…så i ettermiddag bestemte jeg meg for at JUPP..denne gangen skal jeg jammen delta selv også!!
Så dette er da min layout…Denne uken hadde de valgt Kristina Contes til utfordring #1.!!! Hun er jo bare RÅÅÅ!! Det var kjempegøy å lage en layout inspirert av hennes!!
Skal prøve å henge med hele måneden har jeg funnet ut, for dette var gøy!! (Og de andre jentene som skal bli ”jacked” er også TOPP!!)
Jeg har brukt mest mulig rester til denne layouten..og ellers ting som lå foran meg på scrappebordet. Fargene er vel derfor nokså like de andre layoutene jeg har laget i det siste.. ;o)

Okay…I have always thought it has been a lot of fun looking at layouts that has been made for DareJack/ScrapJack…and decided today that I’m going to try my self this time!!
So this afternoon I’ve been trying…and this is my layout. This week they jacked Kristina Contes to effer #1!!! WOW. It was a lot of fun trying to jack her!!!
I’m also going to try to play along all month!! (All the dare-girls are GREAT!!!)
I used mostly leftovers and stuff that were just laying on my desk for this layout…so as you can see..the colours are very similar to the rest of the layout I have made lately. ;o)


Heidi

10 kommentarer:

Kathrine sa...

Kjempekul Heidi! Morsomme bilder.

Rita sa...

Utrolig kul side, men morsomme bilder. Synes det er så gøy å følge med på sidene dine om dagen. Lettersize er helt tydelig et format som "kler" deg. Kjempe gøy å se at du prøver ut nye stiler, og som alltid finner jeg masse inspirasjon i arbeidene dine. Ønsker deg en fin-fin uke.
Klem

Sonja sa...

Denne vare knase kul ,med kjempe morsomme bilder!!!

Jill Deiling sa...

this lo is so cute! youre such a great scrapper!

ania sa...

Skikkelig KUL Heidi! Så gøy at du og slengte deg på denne! :D

Kirsten sa...

Kjempekule bilder og knallmorsom lo!

tessa'en sa...

Knallstilig Lo Heidi!!!

Ellen sa...

Kjempekul, Heidi!! Er imponert over hvor mye du får gjort alltid!

Hege sa...

Råflott - fy flate du er produktiv. Kreative vibber fra deg ønskes:-)

Charlene sa...

love this lo!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...