torsdag, september 27, 2007

Hmmmmmmmmmmm

Hmmmm…hmmmm…..hmmmm….dette beskriver muligens litt meg og humøret mitt for tiden…. Jeg er rett og slett litt ”hmmmmmmmmmm”.
Med andre ord litt tankefull…kanskje kritisk…litt ”punktert”….og kanskje litt eremitt. Vet ikke helt hvorfor sånn egentlig…men piffen er liksom litt ute av meg for tiden.

Dødsfallet til min bestemor forrige uke påvirker sikkert…men faktisk så tror jeg dette var godt for henne. Hun hadde kreft og hadde store smerter…så tror hun hadde godt av å ”slippe” rett og slett.
Jobben min stresser meg veldig for tiden….jeg er nå konstituert som senterleder på det stedet jeg jobber, og dette medfører selvfølgelig noen ”stressfaktorer”…men det jeg ikke helt nå får til å henge sammen er at tidligere har scrappingen vært en avkobling for meg.
Har jo vært leder for en avdeling i mange år…og har kunnet få ut ”frustrasjon” , kreativitet og tanker gjennom scrappingen…men nå funker ikke dette i det hele tatt.

Hver gang jeg setter meg ned for å scrappe er jeg der at jeg blir sittende og se på haugen med layouter jeg har laget og tviler…ja, tviler rett og slett på om det er verd det…om de kommer til å bli sett på…gjemt bort…eller rett og slett gjort latter av…???
Har vel scrappet bortimot 150 layouter hittil i år…og har hatt det gøy med alle disse. Som flere av dere vet er ikke jeg en som lager layouter dersom jeg ikke kan sette min egen stil på de…jeg deltar ikke i konkurranser dersom oppgaven ikke passer meg etc…så dette handler ikke om at jeg føler meg ”presset” på noen måte.. Men nå finner jeg rett og slett ikke gleden verken med å ta bilder eller ved å scrappe… har egentlig mest lyst til å sette alle layouter inn i anonyme album og bare la alt være… Syntes heller ikke at noe av det jeg lager er ”godt nok” , og ble faktisk veldig forbauset forrige uke da jeg havnet i finalen på skisse’o’mania på scrapping.

Dette blir ett syte og klage innlegg…..men jeg velger heller å ta det ut her enn på noen forum. (Slipper også å se antallet som leser men ikke sier noe…) Håper inderlig jeg finner igjen inspirasjonen og ”kruttet” igjen…for vet jo innerst inne at det å scrappe er en viktig del av meg uansett hva andre mener om det jeg presterer og lager.

Men da vet dere i alle fall hvorfor jeg ikke er så mye å se på forum for tiden…hvorfor msn’en min oftest er ”borte” og hvorfor jeg ikke deltar i så mange konkurranser og utfordringer som jeg elles gjør. (Og dette har ikke noe med at jeg ikke leverte til All In på minneriket altså…jeg er fremdeles overbevist om at fristen på oppgave 2 der er nå til helgen…*fnis*)

Tja….vel…klagingen er over for denne gang….og nå skal jeg krype opp i sofa’n og se litt tv….og gruble litt på oppgaven i ”krigen” på scrapping som skal leveres innen i morgen kveld.*Klem*

Forresten!!!

Jeg har registrert meg som Buzzador på Buzzador.com, syntes dette ser litt gøy og spennende ut!! Gjør dette du også da vel!!
Som Buzzador får du teste nye produkter og tjenester gratis.

Følg denne lenken, så synes det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som Buzzador er hetal):
http://www.buzzador.com/no/buzzador/register.php?refstr=hetal

Hvis du vil vite mer før du bestemmer dig kan du følge denne lenken:
http://www.buzzador.com/index.php?lang=no&refstr=hetal

Hilsen

hetal

12 kommentarer:

Lene S sa...

Vil bare gi deg en klem jeg! Håper du finner tilbake til scrappegleden igjen...kanskje du bare trenger en liten pause? Og du må ikke betvile evnene dine i hvert fall!! Du er en av de jevneste, flinkeste scrapperne jeg vet om. Og..det er lov å være nedfor i blant ;o) "Syyt" i vei du, det gjør godt å få lufta ut litt!

KLEM!

Salte sa...

Så kjedelig Hetal! - Har skrevet noen ord om at du glemte å levere i bloggen min. Ikke godt å ha den følelsen du har nå. Har selv hatt den. Det eneste jeg kan si er at jeg er sikker på at "mojo'n" kommer tilbake til deg! Du lager utrolig mye lekkert!

Gerirun sa...

Det er hardt å føle seg pumpa og ikke se gleden i ting. Det er vi alle gjennom av og til. Heldigvis er scrapping en hobby du kan legge på hyllen en stund og gjøre helt andre ting. Men at dine LOer kommer å bli lagt bort uten at noen ser på de, tror jeg du kan slå fra deg:) Du gir guttene dine en fantastisk skatt og deres barn igjen. Tenk om vi hadde fått slike historier om oss selve eller våre foreldre? Det er uvurderlig. Og ikke minst får du frem et smil på mine lepper hver gang Tobias og Truls tenkt på noe nytt;) Som for eksempel på hvor smaken sitter i pepperkaken... LOL!
Klem

Anonym sa...

Så kjedelig at du ikke har gnisten for tiden,men slik har vel kanskje flere av oss det en gang i blandt.Du er den som har inspirert meg aller mest når det gjelder scrapping,det du lager er så enkelt,men likevel SÅ FLOTT! :-D
Håper at du kommer sterkt tilbake om ikke altfor lenge. *klem*

mvh.
Marit

Camilla sa...

Dette var trist lesing, Heidi, men det er vel muligens sånn at de aller fleste av oss en eller annen gang har tenkt det samme som du sier her. Vi driver jo med en kreativ hobby og i perioder er kreativiteten kanskje litt borte. Du har jo laget 150 layouter i år så kanskje du bare trenger en liten pause.

Tror nok helt sikkert at dine layouter ikke vil bli glemt, men heller glede mange generasjoner i lang tid fremover, og sikkert spesielt guttene dine.

Håper du finner tilbake til formen så vi får se flere kreative og lekre layouter fra deg i tiden fremover. Du er helt RÅÅÅ og jeg digger alt det du lager!!!!

Layouten av Tobias var foresten nydelig. Det er helt klart et smil som smelter:)

Anne sa...

Så trist Heidi at scrappingen og gnisten er borte. Slik har jeg også hatt det i perioder men det går faktsik over. Klart at guttene setter pris på dine album når de blir større og har masse kjekke minner og se tilbake på. Jeg har også tenkt at uffff....dette er mye arbeid men det er da også en hobby som jeg elker og holde på med når jeg sitter i min egen lille hule og scrapper. Av og til er scrapping skikkelig terapi for meg og jeg blir faktisk i bedre humør av å scrappe.

Nå har jo seg vært med på både scrappestafetten og scrappekrigen på scrapping.no og det merket jeg tok på min kropp....hi hi hi Jeg er jo redd for at jeg skal få skikkelig scrappetørke etter ett sånt råkjø på sider. Har jo ikke kunnet være sosial på en mnd for jeg måtte jo hele tiden scrappe en eller annen oppgave. men så har jeg kost meg også men merket nå i slutten at nok var nok.

Så jeg håper bare at dette er noe du er inni akkurat nå og at du får gnisten tilbake og kan kose deg med scrappingen. Her nedenfor var det utrolig mange flotte lo'er fra deg som jeg ikke har sett dør. Du er utrolig dyktig og du har fått min stemme mer enn en gang :-) Digger stilen din og du inspirer meg masse med dine lo'er.....og klart jeg vil se mer fra deg fremover, så du må jo ikke legge scrapping på hylla.

Ønsker deg en riktig god helg og så håper jeg du kommer sterkere tilbake når ting har fått roet seg litt.

NinaN sa...

Kjipt å føle seg tom og uten scrappeglød. Du er i hvert fall til stor inspirasjon for meg og mange andre, så jeg håper gleden over å scrappe kommer tilbake snart. Jeg er sikker på at guttene dine vil se på albumene som verdifulle i fremtiden! Alle de flotte historiene, minnene og bildene du har tatt vare på vil helt sikkert bidra til å styrke selvbildet og identiteten deres. Har et vennepar som har et kreftsykt barn og de bruker hver dag til å ta bilder og sørge for at de tar vare på alle øyeblikk de har sammen. Litt til ettertanke...

Kathrine sa...

Jeg har det som deg stadig vekk jeg, og vet det ikke er noe særlig. Kanskje du trenger en annen avslapning enn "noe kreativt" nå? Trene, gå en tur, se en film el.l? Kanskje du skal la scrapping vær scrapping litt og heller ta det opp igjen når du har lyst? Syns det høres som du trenger å slappe av litt jeg.

*stor klem*

Sonja sa...

*klem* Håper du finner "gnisten" igjen når du får litt tid på deg. Eg liker veldig godt det du lager, og venter på mer når du føler for det (",)

ania sa...

Huffda Heidi! Å miste mojoen er bare skikkelig kjipt og kjedelig - ekstra når man tviler sånn som du tydeligvis gjør for tiden! *stor klem* det er vel ingen tvil om hva jeg (og flere med meg) synes om deg uansett da ;) Håper du finner lysten igjen om ikke alt for lenge :)

Hege sa...

Iiiik...kjenner panikken tar meg. Du har heltestatus hos meg Heidi - jeg følger arbeidet ditt med lupe!! Du må aldri tvile på det du lager. Når det er sagt; jeg kjenner igjen det du beskriver. Jeg har også tenkt hvorfor noen ganger. Ikke så rart kanskje så lenge alle LOene mine ligger lagret i en skuff - de eneste utenom huset her som har sett dem er i nettverdenen. Jeg tenker også på om hva som skjer med dette om noen år. Hva med fargene, blomstene, pynten forøvrig - blir det "harry"? Men jeg er kommet til, i det minste når jeg forsøker å overbevise meg selv, om at jeg kommer til å nyte dette også om mange år. Fargene, blomstene og pynten vil kanskje være "harry", men like fullt akkurat slik i år 2007 da jeg scrappet det. En del av historien min.

Scrappelise sa...

Hallo Heidi, håper det går bedre med deg om dagen. Er faktisk noe sannhet i det med at tiden leger.. Du har kanskje høstferie smm skolene på "andre sia?" Du har vel forresten sikkert fått NMA minst 10 ganger allerede, men jeg vil gjerne gi den til deg allikevel. Selv om gnisten ikke er på topp hele tiden så er du en fantastisk dyktig scrapper og jeg tror ikke det er nei i din munn hvis noen trenger hjelp med sine prosjekter!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...