tirsdag, oktober 02, 2007

**Tusen takk jenter!!!!**

Tusen, tusen takk for alle koselige svar på forrige innlegg!!! *Masse klemmer*
Håper og tror selv også at dette er forbigående...mener selv at scrapping og fotografering betyr så mye for meg at det ikke bare kan forsvinne sånn plutselig liksom!!!

Helt dødt innen for scrapping har det heller ikke vært siden sist...koste meg faktisk i helgen med å lage bidrag til skisse'o'mania.
Lot meg ikke stresse, bare koste meg...og for første gang på laaaaaaang tid hadde jeg en og samme layout liggende på scrappebordet i mer enn en dag!!
Har også klart å scrappe ett bidrag til "krigen" jeg deltar i på scrapping.no.
Dette var nok litt mer tvangsscrapping...men som person liker jeg ikke å backe ut av ting jeg deltar på, og siden jeg har vært så heldig å komme til den 9'ende oppgaven kan jeg jo ikke gi meg frivillig!!!

Bortsett fra dette har jeg og Iver fått malt ferdig det nye soverommet vårt og "klesskapet", og lagt gulv der. Nå gjenstår bare listing og elektrikker...så flytter vi ut dit!!!
Da skal vårt tidligere soverom males opp igjen 1 strøk...og jeg vurderer også å male taket eller lakkere det med hvit panel lakk.
Dette rommet er det som kommer til å bli vårt scrappe/hobby rom!!! Gleder meg til å reise på Ikea snart og shoppe inn alt det vi har sett på og ikke minst til å få ett rom slik at jeg kan få det ryddig i stua igjen. *rødme*

På torsdag skal jeg og eldstemann ut på en liten "ferietur" også. Vi skal være med mormor ned til onkel Martin (Tønsberg) og onkel Trond (Porsgrunn).
Truls gleder seg veldig til dette, og jeg også!!!
Han og jeg har ikke vært hos Martin enda, så det skal bli spennende å se hvordan han har det. Hos Trond har vi ikke vært siden Truls var 3 år...så det husker han heller ikke noe særlig av. På fredag kommer også bestefar nedover, og på søndag skal vi alle fire ta båttur til Sverige før vi vender nesa hjem. Kjempekoselig skal dette bli, og jeg tror virkelig Truls og jeg har godt av noen dager "alene" sammen.

Her har dere en layout jeg laget til krigen forrige uke:


Ha en flott uke alle sammen!!!!! Og tusen takk igjen for alle gode ord jeg har fått!!!

Klem

5 kommentarer:

Kirsten sa...

Næmmen, vennen da!
Hadde ikke fått med meg innlegget ditt jeg, og syns det har vært stille fra deg ja *klem*
Tenker det skal bli godt med litt fri og tur med Truls, og bare kose seg!
Håper du får en fin tur, og så er det jo snart treff igjen, gleder meg til å se deg *klem*

Camilla sa...

Så bra at du koste deg med layouten, det beviser vel at scrappingen ikke er helt borte. Du trenger nok bare en liten pause... Den var foresten nydelig den layouten du har lagd til skisse-o-mania denne uken:)

Høres veldig deilig ut med en liten ferietur. Blir sikkert kjempekoselig å få litt kvalitetstid med eldstemann alene.

Salte sa...

Ble så glad for å høre at du koser deg med scrappingen igjen!! Håper dere får en fin tur, du og Truls.

Monica sa...

Har ikke fått med meg forrige innlegg før nå, ble trist av å lese. Håper du kommer deg helt opp igjen, du er jo en så suveren og stor scrapper at å gi deg, nei det kan ikke være noe alternativ!
Kos deg masse på tur med Truls og så resten av familien.
Gleder meg til å se flere LOer fra deg. Stor klem fra Monica

Topsy sa...

Så leit at du sliter med å finne igjen følelsen for scrappingen. Men så utrolig mye fint som du har laget, er jeg overbevist om at du finner den igjen altså. Denne lo'en var bare kjempesøt, jeg har en datter som hadde egge-allergi da hun var yngre og hun var veldig påpasselig selv. Så jeg kjenner meg absolutt igjen i teksten.

PS: Har tagget deg i bloggen min... :) Håper det er ikke er for mye stress.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...