fredag, november 16, 2007

Minstemann 3 år!!!

Tenk det da...minstemann...baby'n min er 3 år i dag!!!
Sukk....ikke akkurat en baby i det hele tatt, men rettere sagt en liten gutt med sterke meninger. 3 år har det faktisk gått allerede, og jeg som syntes det var "i går" han ble født.
Han ble vekket av Truls i dag tidlig, og de kom sammen ned til en halvvåken mamma. Pakke fikk han da i sengen min. Og han var meget fornøyd over tegnebrettet han fikk!!! Etterpå gikk han og stilte seg foran speilet... "Se der ja...nå er jeg tre år nå ja..." sa han....og jeg knakk jo i latter der jeg lå.
Siden de spiser frokost i barnehagen hadde vi vår lille feiring her før de måtte gå, og hva annet kunne da serveres enn kokosbolle til bursdagsbarnet, og pepperkake til storebror!!?
Flagget ble også heist før han vandret meget fornøyd av sted for feiring i barnehagen. Han hadde allerede bestemt seg for at han skulle velge fruktsalat til feiringen. (De kan nemlig velge mellom frukt på spidd eller fruktsalat når de har bursdag.)
Det var en sliten gutt som ble hentet i ettermiddag, og jeg må si jeg er glad for at vi har utsatt all feiring til i morgen for klokka seks da sloknet han på sofa'n!! Her har dere ett bilde av en fornøyd kokosbollespiser tidlig på morgenen.


Ellers så er det jo noen som har merket jeg har vært litt fraværende i det siste. Dette av flere årsaker...masse å gjøre på jobb for det første. Har vel så og si bodd mer der enn hjemme en periode nå, og må si jeg virkjelig har fått prøvd meg på ukjente områder. For det andre har jeg forsøkt å få ferdig både soverom og hobby/all rom på de timene jeg har hatt fri. Nå begynner bitene endelig å falle på plass på begge områder, og jeg gleder meg til mer fritid med guttene om ett par uker. (Slik det er nå kommer jeg hjem stort sett etter at de har lagt seg.)
Her har dere ett lite forhåndsinntrykk av det nye hobbyrommet/all rommet vårt. Bildet er overhode ikke godt, veggene er antikkgrå og det seg i allefall ikke sånn ut her...*fnis*.
Er fornøyd så langt, nå mangler det bare en tur eller to til Ikea igjen. (Og krysser fingrene for at de da har det jeg trenger, har nemlig vært en "bomtur" denne uka.)Litt mer rydding, kasting, montering etc så er vi i mål.
Men...det meste av scrappesaker er nå i allefall borte fra stua nå!!! (Og det er Iver meget glad for i alle fall...)

Skal legge ut mer komplette bilder av rommet når det blir ferdig, det dere ser her er bare en del av rommet.

Ha en flott helg alle sammen!!!! Håper jeg er tilbake for full guffe ganske så snart!!

6 kommentarer:

Hilde sa...

Puhhh, det var jammen godt å høre livstegn fra deg.... for nå begynte jeg å bli bekymret!!! Du har jo bare blitt borte!!!
Tenk på meg da, hvordan skal jeg greie meg alene her ute i den store scrappeverdenen???? Ja har du virkelig tenkt på det??
Det er jo du som skriver "må ha" listene mine.

Klem fra meg, og god helg!!

Berit sa...

Gratulerer med Tobiasgutten - 3 år skal man ikke vimse bort.. Herlig kommentar til speilbildet!!!

I dag skulle jeg egentlig vært på Papertrends på treff... men her er jeg :( Men det blir treff på meg 2 lørdager framover - så jeg skal vel ikke klage...) Har du det like travelt i januar eller??? Tenk om vi fikk til et "godt gammaldags treff"??!

Go' helg - håper du ikke stresser for mye og tar deg tid til å kose deg også!!!
Ser ut til å være et kjekt rom du begynner å bli ferdig med!!

KLEM

Hege sa...

Gratulerer med dagen, Tobias!
Den kokosbollen så jammen god ut!
Og Heidi, det scrapperommet ser knallflott ut! Stort ser det også ut gitt!
Kos deg!

Klem*

Hege sa...

Du, jeg lurer på en ting; hvordan har du fått til de fine knappene til Vi Scrapper og papertrends?
*vil og ha*

Scrappelise sa...

Du virker å være tilbake og mer "fit for fight" Håper formkurven er stigende, jeg liker å ha noe fint å se på når jeg surfer rundt og da er dine LOer på toppen. Ha en god helg!

Kirsten sa...

Så fint rommet ditt blir :D
Godt å høre fra deg igjen, blir jo bekymra når du bare forsvinner på den måten da..
Håper vi sees snart, og gratulerer med stor 3åring!
Guro hilser også!
*klemmer*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...