lørdag, november 17, 2007

Bursdagsfeiring


Da er dagens bursdagsfeiring ferdig!!
Det har ikke vært noen barnebursdag for Tobias denne gangen, siden han bare er 3 år ble det til at vi kun hadde familie og faddere her.
Dagen var TOPP syntes Tobias!! Han har fått gråtass med henger, lego, ny vinterbuff, Bergans tursekk for barn, sykebiler med garasje og bok. Men det beste av alt var nok marsipankaken!!!
Vi glemmer rett og slett at Tobias ikke også har egg allergi, og har derfor sjelden kaker av denne typen i huset. I går spurte han imidlertid om han ikke kunne få sånn kake med syltetøy i midten. Så i dag tidlig reiste Iver og han til bakeren og han fikk plukke seg ut en kake selv, og jammen var han fornøyd!!! I tillegg hadde mormor og bestefar med en kake til Tobias, så han fikk faktisk en hel marsipankake for seg selv i dag!! *fnis*
Her har dere litt bilder fra bursdagen, og kaken selvfølgelig!!Jeg har også (nok en gang!!?) funnet ut at jeg bare MÅ få meg ekstern blitz og en annen linse.
Min zoom linse egner seg ikke spes for innebilder..og kit linsen klarer jeg rett og slett ikke å ta gode bilder med!!! De blir av en helt annen fargekvalitet rett og slett...i negativ retning. Begge linsene gjør også at jeg får røde øyne på bildene jeg tar med blitz...og dette er jo ikke gøy!!
Føler jeg egentlig trenger 2 type linser for å "tilfredsstille" mine behov...og har både lyst på fast 50mm linse, og 18-200mm linse...men kunne virkelig tenkt meg å testet de før jeg shoppet. For en ting er å ha lyst på utfra det "andre" sier og det man virkelig trenger...!!?
Blir lettere forvirret i forbindelse med om jeg skal klare meg med en 1,8 eller om jeg må ha en 1,4 når det gjelder 50mm linsen...har en følelse av at "alle" sier mot hverandre.(Og jeg skjønner egentlig ikke hva de snakker om en gang...!??)
Syntes selv det er EKSTREMT mye mer for 1,4 enn for 1,8 så jammen skal det være stor forskjell for at jeg skal bruke så masse penger...er det noen som har eksempler å vise...eller tips...så vil jeg gjerne høre!!!
Ha en flott lørdagskveld!!!

10 kommentarer:

Nina`s Rosa verden sa...

Hei Heidi!!
Herlige bilder av Tobias dette da!!!
Har ikke så veldig mye erfaring med linser, men kjenner behovet for ekstern blits selv!
Vi reiser til Thailand med hele familien(17 stk) så det er ingen vi vil savne på julaften heldigvis!!!
Svigermor har invitert til 70 årslag, så sier ikke nei takk da!!!

Kos deg videre med pepperkaker!!! fnis

Ellen sa...

For en fantastisk herlig bursdagsgutt!!! Gratulerer med treåring. Tida flyr ja. Minstemann her er snart fem, og jeg gleder meg nesten til å feire litt, faktisk.
Klem, Ellen*

Anne sa...

Gratulerer så masse med 3 åringen. Ser ut for at dere har hatt en fortreffelig feiring og at bursdagsbarnet har kost seg og fått masse flotte gaver.

Herlige bilder du har tatt.

Ønsker deg en videre fin søndag.

P.S Jeg har helt glemt av og sette penger inn på kontoen din men jeg skal love deg at jeg gjør det ikveld etter at ungene er i seng.

Anne

CHRISTINE sa...

jeg har både 18-200 og en 50mm som er 1.8! bruker nesten bare 50mm etter at jeg fikk den, 18-200 linsa ligger bare og støver ned! jeg ser IKKE behovet for å betale 3 ganger så mye for å få 1.4 i lysstyrke! men om du tar med kameraet ditt i en butikk så er det jo mulig å få teste linsene på kameraet! sånn er det hvertfall der jeg jobber :) lykke til i jakten på det perfekte objektivet :)

Monica sa...

gratulerer med vel overstått bursdag for lillemannen! Hørtes ut som en fin dag!
(du vet du kan få kjøpt eggerstatning, sånn at du kan bake de samme kakene som amn kunne laget til en uten egge-allergi?;)

Og klart du må ha ekstern blitz og nytt objektiv! Skulle da bare mangle! *knegg*

siv katrine sa...

tøffe bilder! de er vel scrappet allerede? ;)

T:o)ve sa...

Gratulerer med overstått bursdag :)
Her har vi også feiret opp og i mente, kakeoverdose... *burp*
Huff og huff!
Lys ja, *hmmm* enda et ønske til julenissen ;)
God helg!!!

Karialov sa...

Kjempe flotte bilder. :D
såg ut som en flott bursdag. :)

Anne sa...

Gratulerer så masse med vel overstått burdags-gutt. Jammen meg har han blitt stpr gutt og for noen herlige bilder du har tatt av storsjarmøren. Blir sikkert kjekke bilder å scrappe.

Ønsker deg en videre fin søndag.

Anita Hagen sa...

Men gud så skjønn gutt og du verden så flotte biler du har knispet av han *smelt*

Har kikket litt på LO'ene du har laget og de er så lekre alle sammen at det er en fryd for øyet. Herlige fargekombinasjoner og sjarmerende tekster. Herlig!

Syns profilbildet ditt er så fantastisk også. Det lyser ekte kjærlighet lang vei *smelt*

Klem Anita

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...