fredag, desember 28, 2007

Da var jula nesten over allerede....

...ja da var jammen meg jula nesten over for denne gang også.
Julekvelden kom og gikk nesten før jeg fikk sukk for meg...gutta var jo meget gira allerede tidlig på morgenen. Litt utpå dagen reiste vi til grava til oldefar, Truls ville nemlig dit for å gi han julekort. Deretter reiste vi opp til mine foreldre. Der var det jo en haug pakker som allerede lå under juletreet, samt en stor sekk som nissen hadde gjemt unna. Truls ble litt små nervøs der han gikk rundt treet og leste på pakkelappene...det var jo INGEN til han jo.... Begge gutta fikk hver sin julegave før middagen og alt sånn, hadde vi ikke gjort det tror jeg ikke hverken de eller vi hadde fått ned en matbit. Og dere skulle hørt det gledeshylet Truls hadde når han åpnet pakken med "Den sorte dame" (Båten til kaptein Sabeltann)
Denne har han ønsket seg i flere år, og nå hadde mormor og bestefar altså kjøpt den...sukk...han var mildt sagt i ekstase!!!
Tobias var nok litt mer skuffa...enda han fikk togbane med elektrisk tog i duplo. Han ville også sååååå gjerne hatt denne båten. Men etterhvert satt de ved siden av hverandre og kjørte tog og båt.
Etter middag, dessert og sang rundt juletreet kom nissen.
Tobias var litt skeptisk, men det gikk over utrolig fort. Truls hadde nesten ett intervju med nissen der han spurte om alt mulig..."om det var han som hadde vært der i fjor?", "om han hadde spist opp kakene han hadde satt ut?", "om han skulle langt etterpå eller om han kunne være litt å leke?", "om han var tørst?" osv...
Pakker ble det i allefall på begge gutta...det flommet over av bilbane, radiostyrte biler, lego, tegnesaker, klær, figurer, gitar, puslespill osv.
Meget fornøyde var de begge to i allefall.
Etterpå var det pakkeutdeling til oss voksne, og Truls og Tobias hadde lovet nissen å hjelpe til med dette. De var så søte der de leste på til/fra lapper og løp rundt med pakkene til oss for så å leke litt med de nye lekene innimellom.
Som vår tradisjon tilsier lå vi alle over hos mine foreldre også i år, og 1.dag var det klart sen frokost med besøk av min tante og onkel med familier samt oldefar til gutta på min farsside. Etter at vi hadde spist noen timer dro Iver og jeg hjem. Truls og Tobias ligger nemlig alltid over en dag til, og har ett eget selskap med ett vennepar av mamma og pappa på kvelden 1.dag.
Egentlig hadde Iver og jeg tenkt oss bort til noen venner, men valgte heller å slappe av i sofa'n og spille backgammon og se på tv. Kjempegodt!!!
I går og i dag har gutta vært en liten tur i barnehagen. Iver har vært på jobb, og jeg har fartet litt hit og dit. Nå har jeg tenkt jeg skal sette meg ned å scrappe litt...eller i allefall prøve.
Her har dere noen bilder fra julefeiringen vår:Legger også med layouten jeg hadde med i skisse'o'mania forrige uke:
Angående vannskaden her vet vi ikke så mye enda. Vi har fjernet alt gulv, og det står en diger "maskin" der som trekker ut fuktighet. Fremdeles usikkert om vannet har beveget seg inn i rommene ved siden av, men vi krysser fingrene for at dette ikke har skjedd.
Er faktisk imponert over forsikringsselskapet, de har vært i kontakt med oss flere ganger allerede. Vi håper og tror selv at skaden er begrenset til dette rommet samt veggen inn til vaskerommet, og dette er ikke så store jobben å fikse. (Krysser i allefall fingrene for at det ikke har skadet ytterveggen...for da blir det litt mer omfattende kan man si...)

Har også lyst til å invitere dere med på å bli buzzador nok en gang:
Jeg registrerte meg som Buzzador på Buzzador.com tidligere i høst, og foreslår at du også gjør det!
Som Buzzador får du teste nye produkter och tjenester gratis!!! Det er kjempegøy!!!

Følg denne lenken, så synes det at det er jeg som har invitert deg (mitt brukernavn som Buzzador er hetal): Påmelding til Buzzador.
http://www.buzzador.com/no/buzzador/register.php?refstr=hetal

Hvis du vil vite mer før du bestemmer dig kan du følge denne lenken; informasjon.

Ønsker dere alle en fortsatt fin romjul!!!

3 kommentarer:

Kjersti sa...

så fine bilder :). Jeg skjønner godt at han ønsket seg den sorte dame ja... her hadde vi en litt skuffet femåring som ønsket seg en spidermanbilbane, men stakkars - han har en mamma som syntes det var lovlig lite for pengene, og så liker hun ikke spiderman heller... hihi

Ha en fin romjulstid - og lykke til med fuktbegrensingen ;)

Berit sa...

Hei og god jul i stua!
Sorte dame pleier alltid å være suksess! Her ble det et par skravledukker - og leker med lyd er flotte - når de sover! ;)
Men lykken var nær for snuppa - og det er jo mye av gleden for oss store også!

Og jeg skal heller ikke klage - både det ene og det andre utstyret ble mitt!!
Snakket med Johnny fotograf rett før jul og de skal ha tilbud på blits så snart de kommer inn, passer vel bra med gavekortet på CC da - blir fint lite klær på meg ;)

Fortsatt god jul og godt nytt år når den tid kommer! Og du... vi MÅ bare se å få til noen "gode-gamle-scrappetreff" i året som kommer!!!

KLEM

~ Skorpion ~ sa...

For noen flotte bilder du tar - ikke så rart med to så tøffe karer, men du er flink altså :)

Liker scrappingen din også.. Om du ikke har noe imot det, så vil jeg gjerne linke til siden din - syns du er inspirerende og har laget mye flott!

Fortsatt god jul til dere!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...