mandag, desember 24, 2007

~~God jul~~

Da var da endelig dagen med stor D her.
Dere kan tro det er to spente smågutter her som syntes timene er veeeeeeeldig lange i dag.
I går pyntet vi juletreet og koste oss. Dvs Truls lå under treet for å spionere på om nissen kom, og Tobias jublet for hver julepynt han fant frem til treet. :o)


Så skjedde jo *selvfølgelig* også det stor i går...vi hadde akkurat lagt guttene da Iver hørte en sildrende lyd...og joda, på gjestebadet vårt fløt det vann utover hele gulvet!!
Visstnok ett rør i veggen som er enten er tett eller har hoppet av, så alt vannet som vaskemaskinen kvittet seg med i sine skyllinger, havnet ut på gulvet inne på dette rommet. Så da var det bare å ringe forsikringsselskapet. Gulvet ble revet opp i en fart og det ble satt på tørking. Ca klokka ett i natt var forsikringsmannen ferdig her.
Ser heldigvis ut til at skaden ikke har gått utover dette rommet, vi var nemlig redd for at vannet hadde spredd seg under gulvet inn til kjøkken og gang.
Nå er det bare å vente til etter nyttår i allefall, da kommer de tilbake og skal ta hull på veggen for å sjekke mer. Dette var i allefall en skikkelig vekker i forbindelse med det å være hjemme når man vasker klær!!!

Legger ved layouten jeg hadde med i skisse'o'mania forrige uke. Den havnet til slutt på 3'dje plass!!! Har liksom ikke blitt mye scrapping nå en stund, men har da klart å slenge med ett bidrag i de siste rundene.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god jul!!! Håper alle får en fin kveld!!


Juleklem fra Heidi og gutta!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, vil bare stikke innom for å ønske deg og dine en riktig så koselig jul. Kos dere masse i kveld.

Juleklem fra Mona

Catrine sa...

Det var ikke en helt god start på julen... Håper det går bedre enn fryktet.
Ønsker deg og dine en riktig god jul! *klem*

Kjersti sa...

Oj - og så skikkelig vannlekkasje!!! *dåner litt* - jaja det er vel forsikringssak i det minste når det foregår inni veggene.... ha en fortsatt fredelig juletid ;)

ania sa...

GOsj så kjipt!! Ha en riktig god jul for det og lykke til med forsikringsselskapet - høres greit ut at de allerede har vært der da :) *klem*

mo9ca sa...

Æsj, er det ikke typisk at sånne ting skjer midt oppi julen da... Håper det går bedre enn dere frykter og at det ikke lager for mye krøll...

Ønsker deg og gutta en flott romjul, og håper dere har hatt noen fine dager i julen!

*juleklem*

Anne sa...

Så koselige nissegutter du har Heidi.....ser ut som store og små har kost seg med å pynte treet. Så uheldig dere har vært med vannlekkasjen. Håper at det ordnet seg til slutt.

Jeg har har alltid respekt for eletriske ting når vi ikke er hjemme. Setter aldri på en klesvask en gang når jeg vet at jeg skal ut...det er liksom bare en vane jeg har lært meg til at jeg ikke setter på noen maskiner av noe slag når jeg vet at jeg skal ut.

Dere må kose dere masse videre i romjulen og vips så er det nyttår!

Hege sa...

Ojojoj - skal si dere fikk en kjedelig start på julen. Det samme skjedde hos meg en gang for mange år siden. Vi hadde nettopp bygd nytt hus og rørene til oppvaskmaskinen gikk i stykker mens vi var ute. Vi kom hjem til ødelagt nylagt parkett på kjøkken og stue, samt hybelboere som måtte flytte ut pga vannskadet tak... Selvsagt tar forsikringen seg av det økonomiske, men det er kjedelig med de praktiske ulempene dette har. Enda godt dere har et annet bad å bruke.

Håper dere har en flott romjulstid.

Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...