mandag, januar 28, 2008

Det nærmer seg!!!!!

Jupp...nå nærmer det seg helgen jeg skal være med som hjelpepike når Hilde aka Stempelgal skal ha kurs hos Hobbyhimmelen i Kristiansand!!!!
Gleder meg såååååååååååååå!!!!
Skal bli kjempegøy å møte "kjente" fjes fra ulike forum i virkeligheten, samt å ha en hel helg men scrapping..scrapping og atter scrapping som tema.
Kjenner også at jeg stunner mot en treff hos Papertrends igjen nå...og heldigvis er det ikke lenge før glatte veier og vinterføre er borte!!! Da regner jeg med at både jeg og Hilde vender nesen innover igjen en tur!!! Mona har vel også ymtet på at hun skal bli med snart!!! :o)

Glemt å legge ut bilde av eldstemann som har mistet nok en tann...dette er den fjerde tanna.
Begge fortennene i overmunnen er også løse, men får håpe de venter med å falle ut til de to nede kommer igjen...*fnis*...ellers kan det vel bli vanskelig å tygge regner jeg med.
Her er ett bilde av den stolte "tannfelleren":


I helga har vi vel hatt noe av det flotteste været "ever"!!?
Vi våknet opp til strålende sol og ca -2 grader!!! Dermed bar det ut på skitur...vel tur er vel å ta i..*fnis*... men vi gikk da i allefall noen hundre meter på ski!!
Se hvor flott det var:


Vel, da får dere ha en FLOTT uke alle sammen!!!!

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

hey du,i alle dager så herlig et tannløst smil...her er det noen som holder på å bli stor gutt gitt.....

Og ja, kan du tenke deg til, er sannelig bare et par uker igjen før vi skal treffes, det skal bli skikkelig koselig....jeg skal også ha husmorferie fra fredag til lørdag, og kan nesten ikke vente....til og med kjøpt vannpensel jeg..hihi....

klem klem

Sonja sa...

For et nydelig vær og et hærlig tannløst smil (",)

Ha en fin uke

Anne sa...

Ååååh dere er så heldige som har snø!For et flott bilde du har tatt av familen på ski....så rett og slett herlig ut og gå på ski.

Forøvrig så må jeg jo får skyte litt av den flotte lo'en du har laget med stjerneskudd.

Ønsker deg den god tur til Kristiansand.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...