fredag, februar 01, 2008

Urk....

Ikke før har jeg følelsen av å ha kommet igang igjen med scrappingen så er det jammen en ny "nedtur" igjen... :o(
Har nå surfet litt rundt i blogger samt sett i galleriet...og WOW..WOW..WOW!!! Det er jo såååååå masse flott og kretivt som lages. Bare se på de bidragene som var med i Minnopol denne runden...*dåne*...skjønner ikke hvor alle tar ideene fra jeg!!?
"Nedturen" min denne runde er ikke av det slaget at jeg ikke får scrappet altså...det er mer at jeg ikke får lyst til å vise det jeg lager. Syntes rett og slett layoutene mine er DØNN kjedelige...det er jo ikke ett eneste overraskelses moment i de jo...*dåne*...åhhhh...tror virkelig det er på tide med ett nytt treff snart!!!!! (Suge til meg tips og inspirasjon...)

Vel, på tross av "kjedelige" kreasjoner her har dere mitt bidrag til skisse'o'mania 4 som var denne uken:


Ha en flott februarhelg alle sammen!!!!

7 kommentarer:

Eli sa...

Skjønner følelsen - har den ofte selv, men en ting skal du vite og det er at det du lager ikke er kjedelig!! Håper du får kost deg med scrapping i helgen :)

klem, Eli

Sonja sa...

Heisann. Jeg liker i allefall å se layoutene dine og jeg synes ikke de er kjedelige!! Jeg har noen av dine liggene på min scrapplifting-liste (",) Du inspirerer meg- god helg!

Torunns- fristed sa...

Jeg har det på samme måte, men da går jeg ofte innom bloggen din og får inspirasjon! Du scrapper absolutt ikke kjedelig og du er så flink med farger og detaljer. Stå på!
Torunn

Desiree sa...

Du lager virkelig flotte LOer! Må nok inn hit igjen å hente litt inspirasjon. Ha ei fin helg!

Maya sa...

Sånn skal du ikke tenke, selv om det er sikkert lett for når man ser seg blind på sine egne LO'er. Dine er lekre kreasjoner...skulle ønske jeg fikk til så flotte jeg :-)

Elisabeth sa...

åh du, nei du, dine LO'er har momenter som overrasker, bare du kanskje ikke ser de, men jeg liker stilen din veldig godt. Kan godt ramse opp hvorfor jeg, men tror jeg vil bruke litt for lang tid på det...og for mye plass i kommentarboksen din..hihi....men skjønner jo klart hva du tenker, for noen ganger føler man jo at man gror fast, men synes alltid du drister deg til å prøve nye ting jeg, og du har det ryddig og fint, ikke klæsh, klish her og der vettu....ha en fin fin søndag, ikke lenge til du er på det blie sørland nå.... ;o)

alfi sa...

hei Heidi. så mye fint det er her bestandig.. lurer så på hvordan du får den hvite litt slitte kanten på bildene dine på dine loer. og de hjertene som er gjennomsiktige med ett eller annet brunt kan jeg spørre hvor de er fra? savner litt forklaringer på hva du har brukt av utstyr... hilde har nevnt litt på at hu kansje skulle ha et kurs her på papir i hjertet her i porsgrunn, blir du med som hennes følgesvenn da eller?? klemmer fra lene

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...