lørdag, september 20, 2008

Hei og hopp :)

Helg...og hundrevis av planer.
Av en eller annen grunn får jeg alltid så lyst til å rydde og kaste når høsten nærmer seg...her er det derfor rydde prosjekter på gang i de fleste rom. Ødelagte leker, for små klær, ting som har stått nedstøvet i flere år etc....nå skal det bort!!!
I tillegg er det marken på Gjøvik denne uken...og dit skal vi en tur i dag. Solen skinner så det er en flott dag å kjøre karuseller på :)
Fikk en overraskelse denne uken også. Sendte inn en sms til Se&Hør for noen uker tilbake i forbindelse med gratis biletter til Tusenfryd, og jammen dumpet det ikke 4 biletter ned i postkassen her tidligere i uken. Så nå blir det tur dit i høstferien!!
Jobbmessig er jeg fremdeles mye på farten og har lange dager, men har faktisk klart å snike inn litt scrapping innimellom nå. Kjenner det er godt å gjøre noe kreativt.
Neste helg er det treff her på Gjøvik...og jeg gleder meg sååååååååååååå til å møte gamle og nye fjes.

Her er layouten jeg hadde med i runde 2 i MissSkisse på minneriket:


Ha en flott helg alle sammen.

3 kommentarer:

Jonna sa...

Nydelig LO! Likte veldig godt det oppsettet.

Monica sa...

Kjempefin LO, nydelige farger, og så så kult med rosa! :) Skjønner det er lenge siden jeg har sett bilder av gutta dine, for Tobias har jo blitt sååå stor.
Kos dere masse i helgen. *klem*

Hege sa...

Liker å se at du scrapper og at bloggen din oppdateres. *beundre*

Ha en fortsatt fin helg i travelheten. Rydde bør jeg vel ta meg til med her etterhvert også - kjenner ikke helt at motivasjonen er der enda kan du si...

Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...