søndag, oktober 15, 2006

Phu...da rakk jeg jammen skisseCupen runde 12 også!!! Ble en hurtig scrapp fra denne kanten... Har enda ikke fått gjort noe med fjorårets julebilder, så da fant jeg ut at denne skissen passet til dette. (Super skisse til mange bilder Kjersti!!!)
Jeg liker overhode ikke å scrappe jule/høytidsbilder...vet ikke helt hvorfor, men jeg syntes rett og slett det er kjedelig...
Tok derfor er liten vri på disse bildene av Truls, og hadde fokus på hans "mål" med julekvelden...nemlig når nissen skulle komme.


Valgte å bruke bilder som er tatt på ulike tidspunter gjennom kvelden, nettopp for å vise de ulike ansiktsuttrykkene hans. Det er bilder som dette som gjør at scrapping er så viktig for meg, altså de "uoppstilte" bildene. Tror selv dette er bilder som kanskje ikke ville havnet i ett vanlig album da de ikke sier noe når de står alene, men når man ser de i en sammenheng så skaper de historien. (Er min mening da..fnis.)

Men...nå er det bare å sette i gang igjen...ett bidrag til Skisse-O-Mania på scrapping må også i boks i løpet av kvelden!!!!
Her er skissa til denne runden der:

En spennende skisse, men kjenner at jeg begynner å bli litt lei sirkler nå.
Syntes det har blitt mange layouter fra denne kanten hvor det har vært ett av "særpregene". Det er liksom litt vanskelig å finne på nye varianter akkurat nå føler jeg.
Vel, har nå i allefall en liten ide om hvordan denne layouten i allefall skal starte.
Kom forresten på 3'plass i forrige runde. Hadde laget denne doble layouten av Tobias, hvor han hjalp meg i hagen med å fjerne blomster etc. Og som "vanlig" måtte han smake, lukte og teste de ut...he, he.Ha en flott uke alle som titter innom!!

2 kommentarer:

Anette sa...

Hei, snek meg inn i bloggen din, og ville ikke snike meg ut uten å legge igjen en kommentar.
Bidraget til skissecupen var kjempeflott. Lykke til i avstemningen.

Hilsen Anette

Hilde sa...

Flotte sider Heidi!
Og som jeg har nevnt før så liker jeg den med solsikkene veldig godt.

Og lykke til i skissecup!!
Ha en fin uke i Bergen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...