søndag, november 19, 2006

Da var bursdagsfeiringen til Tobias ferdig for i år. Tror han har hatt en super dag med besøk av venner og familie. Visste nok ikke helt hva dette skulle dreie seg om....men siden Truls var gira i 100' ble jo også Tobias det...he, he...


I kveld ble det også kjent hvem som kom til finalen i Skisse Cupen på papirgleder!!! Jeg var så heldig at jeg totalt kom på en 6 plass!!! (Wheeeeeeee!!!!)
Finale oppgavene var disse 2 flotte skissene av Gudrun Loennecken og Lene Solhaug.

På Gudruns skisse var dette kriteriene:
1.Bakgrunnen skal være av Bazzill kartong.
2.Tittelen, tekststripene og de 2 stripene med mønsterpapir må være plassert der de er tegnet inn på skissen.
3.De runde elementene må også være tilstede. Det er valgfritt hva elementene består av, men det skal være 10 slike elementer, noen av dem skal overlappe fotoet som tegnet på skissen.
Samt at layouten skulle være i Letter size!!!!!!


På Lenes skisse var dette kriteriene:
1.Rundingene som er tegnet inn på skissen, skal danne 3 blomster med stilker av valgfri form og materiale. Den innerste blomsten må overlappe bildet.
2.Teksten på siden din må være plassert som avmerket på skissen, MEN tittelen kan plasseres valgfritt, DERSOM du velger å ha en tittel.

Urk, urk og trippel urk....og jeg som ikke scrapper letter.... Gikk noen runder med meg selv her, kjente faktisk jeg ble litt lei meg... :o(
Fikk masse gode tips på å scrappe en letter og gjøre den om til 12x12, scrappe for andre, prøve meg på letter osv....men for meg ble dette feil.
Selv om jeg ikke scrapper kronologisk gjør jeg jo på mange måter det siden layoutene settes i album kronologisk... BOM scrapper jeg ikke, og det har jeg ikke tenkt å gjøre heller...fnis...for mye å gjøre til enda flere prosjekter...
Å scrappe en letter for så å gjøre den om kunne jo vært en ide...men, føler da at det jeg hadde laget ikke hadde vært ett 100% prosjekt....så kom til slutt til den beslutningen at jeg trakk meg fra finalen... :o(
Skjønner jo at mange ikke ser dette som ett problem, men dette funka i allefall ikke for meg... Hadde jo heller ikke levert bidrag dersom oppgavene hadde vært spesifisert til letter size tidligere i år.
Gleder meg til å se hva de andre finalistene lager!!

Ha en flott uke alle sammen!!!

7 kommentarer:

gudrun sa...

Hei Heidi.
Så trist at du valgte å trekke deg fra skissecupen.
Men det kommer vel flere muligheter.... ;-)
Du er ihvertfall utrolig flink, og jeg koser meg alltid når jeg titter innom bloggen din på det fine du lager. ;)
G

Hilde sa...

Hei!
Gratulerer med 2 åringen!

Så dumt at finalen ble slik da Heidi.... og jeg syns det er dumt at du valgte å trekke deg, for jeg syns du er så flink. Samtidig skjønner jeg deg faktisk godt også, for hva skal du med en letter....som bare scrapper 12 x 12
Tror faktisk jeg hadde vurdert det samme selv jeg,(......selv om jeg ikke hadde noen som helst sjans til å komme så langt som til finalen) og særlig etter som det ikke har vært noe krav til letter i tidligere runder.
Støtter deg der gitt!! selv om jeg selvsagt hadde hatt lyst til å se din tolkning av skissene.
Ha en flott uke!!!

Anonym sa...

Så dumt at du måtte trekke seg fra skissecupfinalen... Men jeg skjønner deg igrunnen - jeg hadde heller ikke følt det ble et helt bidrag om jeg i ettertid skulle gjøre en letter om til 12x12.
Men det kommer nok nye muligheter - du er en kjempeflink scrapper med en flott stil!
Ønsker deg en fin dag! :)

Camilla sa...

Heisan

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Synes det var kjempetrist å høre at du valgte å trekke deg fra finalen på Papirgleder, men skjønner det godt...
Synes jo det er litt merkelig at de setter et sånt kriterie jeg da. Men nye muligheter dukker opp og du er en fantastisk dyktig scrapper med en super stil! :)

Høres ut som dere hadde en fin bursdagsfeiring for Tobias. Emilie blir 2 i Januar så da blir det feiring hos oss også.

Ønsker deg en flott dag videre og gleder meg til å se din løsning på skisse-o-mania 11. Fikk levert et bidrag i siste liten selv.

Anonym sa...

Heisann, måtte innom her også jeg. Har tatt mål av meg til å bli flinkere til å besøke OG legge igjen spor etter meg... Skjønner det godt, jeg, dumt å måtte tvinge seg til å scrappe i et format du ikke bruker. Gratulerer med finaleplass uansett!

Kathrine sa...

Gratulerer med finaleplass i alle fall!

Anette sa...

Så dumt at du måtte trekke deg fra finalen, men jeg skjønner deg godt.
Gratulerer med finaleplass uansett. Du har levert knallflotte bidrag :o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...