lørdag, november 25, 2006

Hektisk, hektisk, hektisk...det er vel sånn man kan beskrive dagene her!!!
Denne uken har forsvunnet i ett jafs. Jeg ble selv plutselig syk tirsdag...og var også sengeliggende hele onsdagen. (Sov faktisk nesten hele tiden begge dagene...og det er IKKE likt meg!!) Torsdag var det jobb igjen, og 2 gutter som måtte aktiviseres av en mamma som hadde vært "borte" fra dem...fnis..
Fredag var jeg på røntgen med Truls før han ble levert i barnehagen; han klemte foten sin i ytterdøren i barnehagen for ca 2 år siden. Hadde han til legesjekk...men legen sa at det var forstuet. Nå viser det seg at det muligens var ett brudd der allikevel!! Det har nemlig dannet seg en kul der, og denne blir irritert av sko etc...så det måtte jo sjekkes opp. (Visstnok må han kanskje opereres da dette har noe med vekstsoner eller noe sånn å gjøre...vel, får svar iløpet av uka som kommer regner jeg med.)
I dag har gutta og jeg bakt kakemenn (..og damer, griser ++) Fant en oppskrift Catrine bruker og den falt i smak!!!

Det ble selvfølgelig også pynting og smaking av ferdig stekte "kakemenn"...tror faktisk vi nesten ikke har noen igjen etter at alle gutta her hjemme har tatt noen runder i kakeboksen... ;o)

Etter dette fant jeg også ut at jeg skulle prøve meg på skissene til finalen på Papirgleder. Dette har gått unna i rasende fart...mulig jeg har bommet litt på kriteriene (utover at den ene skal være letter size)..men det var i allefall gøyale skisser å scrappe!!!! (Takk for inspirasjonen Gudrun og Lene!!)

Ikke det mest kreative variantene fra denne kanten kanskje... ;o)

I morgen står julegate åpning her i Gjøvik på planen...tror i allefall det er i morgen!!? (Rødme..sjekke avisen kanskje..??) Må også rydde litt i scrappesakene her...for nå er det ett STORT kaos i mønsterark, kartong og stæsj...sukk....

Tror faktisk også jeg skal prøve å rekke ruden 12 i SkisseCupen på scrapping. Her ser dere rundens skisse:Ha en flott helg alle sammen!!!!

10 kommentarer:

Hilde sa...

Flotte sider du har kaget Heidi.

Men du, de kakemenna dere laget?
Syns jammen det lukta "julebakst" helt til Raufoss i går jeg!!
høres godt ut!!

Ullis sa...

Åh så läckra dina tolkningar av skisserna blev Heidi! Så himla synd att du kände att du inte ville vara med i finalen! :-(

Här har vi också dragit igång med julandet idag, det har varit julbasar på barnens dagis. Jag kan inte fatta att det bara är 4v. kvar till jul! *shock!* ;-)

banglamarie sa...

Så fine sider du har laget!!! Syntes det var kjempetrist at du trekte deg fra finalen, men, men....
Flotte sider uansett :)

Annette sa...

"SÅ VOKSEN" gikk rett hjem her hos meg!!! Kjempefin i 12x12 også! Bildet av den "store" fireåringen din er virkelig et blinkskudd. Ser han holder stilen! Min mellomste sto og greide håret i 15 minutter før han kunne gå å legge seg idag. Viktig å ta seg ut.

Nam, kaker!!!

Hege sa...

Nå har jeg kost meg lenge her inne. Flott blogg du har! Du inspirerer meg, slik du alltid har gjort!

Herlig å være i gang med kakebaksten!!? Ser ut til at guttene var ivrige:-)

Hilde sa...

Flott heidi!!
Måtte inn og kommeneter igjen jeg...
Gratulerer med ny header!!! den var kjempefin.
Jeg tør ikke engang prøve på å forandre min.... for jeg skjønner fortatt ikke hvordan jeg fikk den jeg har nå på plass...hihih

Anonym sa...

Og Hege over her var selvsagt meg. Hilsen Bianca som er rimelig fersk i blogverdenen...

Anonym sa...

Så flotte sider du har scrappet ut fra oppgavene til skissecupen!
Og kakemenn er digg - vi bakte en runde på fredag. Våre ble runde da, siden vi ikke klarte å spore opp kakemennformene etter flyttingen. ;) Men de smakte godt!

Anonym sa...

Flotte sider du har laget med skissecup skissene :o) Høres ut som dere har hatt en koselig bakedag. Vi har bakt årets første ladning pepperkaker...de ER det IKKE mange igjen av... LOL

Lykke til med poden..håper de klarer å få orden på foten hans!

Klem!

ania sa...

Herlige LO'er da! Og så bra at du er bedre! :) Mister litt pusten av tempoet ditt jeg, stå på! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...