søndag, november 19, 2006

I dag står bursdagsfeiringen til Tobias på programmet. I går ble kaken pyntet av ivrige små hender, og jeg ble faktisk overrasket... Hadde handlet inn ekstra med seigmenner og nonstop da vi tidligere har sett at masse pynt ikke havner på kaken under pyntingen. ;o)
Men...denne gangen havnet faktisk nesten ALL pynt på kaken...og vi kan vel derfor si at vi har pynt med kake og ikke kake med pynt...LOL.


Nå gjenstår bare pynting av bordet og små gutter før gjestene inntar huset. Cars tema er valgt i år, og her er det hatter, fløyter og annet "snadder" med denne pynten. (Skal se om jeg får lagt ut bilder i kveld.)

Har også rukket en hurtig scrapp på morgenen i dag. Denne skissen var oppgaven til Skisse-o-mania runde 11 på scrapping.


I dag blir finalistene til Skisse Cupen på papirgleder klare, samt at oppgavene legges ut. Spennende!!!!!!!!! Det er de 10 som har fått mest poeng gjennom året som går til finalen. Jeg ligger litt i grenseland, så var avhengig av å få endel stemmer i runden som var.
Finalen er visst 2 ulike skisser med sine kriterier....spennende!!!!!!

Ha en flott søndag!!

Heidi

4 kommentarer:

Anonym sa...

Litt på etterskudd, men - gratulerer så mye med Tobias!
Flotte bilder av kakepyntingen - han ser ut som han konsentrerer seg om oppgaven. ;)
Nydelige DT LO'er forresten. Jeg synes de er veldig deg! Men kjekt å se at du har brukt litt andre farger enn hvit, oransje og blå. :P
Men hold på stilen din du - den er flott!
Ønsker deg og dine en flott søndag - kos dere med bursdagsfeiring! :)

Kathrine sa...

Så koselig med bursdagsfering! Skikkelig konditor det der :)

Ina sa...

Så det er her du "gjemmer2 deg. :))

Gratulerer så mye med en flott 2-åring! (Utrolig at han er så stor alt)

Håper du får en roligere uke!

Ina

Lene S sa...

GRATULERER Tobias! Håper dere hadde en fin feiring i dag!

Og gratulerer med finaleplass i skisscupen Heidi! Det var vel fortjent. Håper du finner deg til rette med lettersizen...det hadde vært så gøy å se hva du får ut av det :o)

Nydelige DT sider du har postet nedenfor. Jeg synes også at de er litt "utypisk Heidi", men likefullt er de skikkelig flotte!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...