onsdag, desember 13, 2006

13.desember og luciadagen....en drømmedag for oss scrappere...eller hva..fnis.
Vel...jeg hadde i allefall endel forventninger/drømmer til denne dagen.
Gutta og jeg var oppe tidlig i dag, og ankom barnehagen i god tid før luciatoget skulle gå gjennom barnehagen kl.08.00.....men der stoppet "drømmen" min gitt....he, he..
Hadde gledet meg så til å få tatt luciabilder av minstemann med lys, stjerne, glitter og hvite klær (Siden det var hans første luciatog på egne ben..)
Men...han nektet selvfølgelig å slippe mammas hånd... "sitte fange mamma..." sa han.
Så da ble det Truls som gikk i luciatog gjennom barnehagen, mens mamma og Tobias så på og tok bilder. (En stolt mamma riktignok!!) Truls sang av full hals hele tiden, og var så stolt og fin der han gikk!!!
Her ser dere bilder av mine flotte lucia gutter ;o)


Jupp...Tobias nektet nemlig å stille opp på bilder i det hele tatt...he, he...men ett minne er da dette også!! (Og det skal garantert scrappes!!!)

Etter luciatog og frokost bar veien opp til Hobbyhimmelen for meg. Vi hadde nemlig ett lite førjulstreff der i dag.
Vi var ikke så mange denne gangen, men kjempe koselig var det med Svenske lussekatter, julesang, stempling og scrapping!!! jeg fikk faktisk laget 2 layouter + at jeg ble ferdig med en jeg hadde med. Snust litt på stemplene til Hilde (stempelgal) rakk jeg også... ;o) (Nei....jeg skal IKKE begynne å lage kort!!!)
Litt shopping ble det også før vi vendte nesen hjemover.
I morgen må jeg en tur på jobb igjen, men har allerede noen layouter klare i hodet til fredag!!! (Håper dessuten at det dukker opp en konkurranse eller to iløpet av helgen!!!)

Ha en flott natt!!

Heidi

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi :) Sånne bilder er også scrappebilder ja - og det fine med hobbyen vår er at vi kan skrive ned slike minner i tillegg og slik forklare situasjonen/bildene enda mer - åå som jeg digger denne hobbyen! :D Så kjekt å se at du bobler over av inspirasjon! Det er deilig å scrappe slik iallefall :) Håper du finner noen passende prosjekter etterhvert :)

Hilde sa...

Takk for i går. Vi hadde en herlig scrappe/stempledag i Valdres.
Og jeg gleder meg til å se layouten med Tobias og den stemplede "engelen"

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...