søndag, desember 10, 2006

2.søndag i advent...og null julestemning!!! Det mangler liksom noe vesentlig når snøen er borte..sukk...regn, regn og atter regn er ikke akkurat det som kjennetegner desember måned her på Gjøvik.
I dag er guttene og jeg alene hjemme, mannen er på jobb. Planene for i dag er rett og slett å slappe av og kose oss. Har så og si ikke sett guttene de siste 2 ukene, så i dag er det de som prioriteres. Vi er allerede på god vei inn i den andre julefilmen med mikke mus og venner, så har vi tenkt oss en liten tur på kjøpesenteret etter at minstemann har tatt formiddagshvilen sin. Truls har ett ønske om at middagen skal inntas på Burgerking, så da blir det vel det i dag også.
Forhåpentligvis blir det også litt scrappetid for mamma'n etterhvert. Har DT bidragene til Hobbyhimmelen som bare MÅ bli laget nå, liker ikke å sitte med sånt i siste liten...men døgnet har ikke hatt nok timer i tiden som har vært.
Skulle vel egentlug både baket, vasket, handlet julegaver og startet med julepynting...men det er da enda noen dager til jul. (Og jul blir det uansett!!)

Det ble i uken som gitt klart hvem som vant skisse-o-mania på scrapping. Og ikke overraskende var det Liv som gikk av med seieren. Hun har virkelig noen flotte og gjennomførte layouter.
Jeg havnet til slutt på 3.plass. (Wheeeeee!!!) Og får gavekort på 200,- i Camillas butikk i premie!!!
Her har dere forresten mitt siste bidrag:

Ha en flott 2.advent alle som stikker innom!!

Heidi

5 kommentarer:

Kathrine sa...

God 2.advendt til deg også Heidi!! Håper dere får det trivelig framover, og kanskje kommer julestemninga når du får litt mer roen over deg.

Gratulerer med tredjeplass i skissecupen!

Hilde sa...

Gratulerer med 3 plassen!!
Kjempebra!!
Og som du sier jul blir det nok uansett hvor mye man får gjort eller ikke.

Gleder meg til onsdag! Sees da!!

Anonym sa...

Ja, julen kommer uansett den! Og du kommer nok i mål med det som må gjøres - resten kan du ta en annen gang! ;)
Gratulerer med 3.plassen! Flotte LO'er du har levert! :)

Anonym sa...

Hørtes ut til at dere hadde en herlig dag i går, du og guttene. Flott å bruke disse fridagene til kos og hygge når hverdagen er full av mas og forventninger.

Gratulerer med 3. plassen - ingen tvil om at det var fortjent!

Berit sa...

Gratulerer med 3. plassen! Masse flotte bidrag fra deg ;)
Jul, hva er det, slettes ikke julestemning lenger, all snøen er jo borte vekk her i dala også :( Men så lenge vi får til jul inne skal jeg være glad. Men nå gleder jeg meg mest til onsdag! Sees!
KLEM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...