tirsdag, januar 23, 2007

Da var dagene i Oslo ferdige for denne gang.
Ble ikke noe spes shopping på meg allikevel, og faktisk IKKE ett eneste besøk i scrappebutikker.
Bidraget mitt til scrappefeber kom av en eller annen grunn ikke frem. (Sånn er det vel med teknologien; ikke alltid like stabil.)Men, men...ikke så lei meg av den grunn altså, var jo i tvil om jeg skulle levere uansett...og WOW så mange flotte bidrag de har fått inn!!!! Skal virkelig bli spennende å følge med på denne konkurransen. Husk å stemme alle sammen!!!
Her har dere mitt bidrag som ble *fluet* med utfordringen av Sydney:

Veldig usikker på denne layouten selv. Både fordi den har ett så stort bilde av meg i fokus + at designet er anderledes enn det jeg vanligvis lager.
Kunne egentlig tenkt meg konkrete tilbakemeldinger på denne, og skulle virkelig ønske det fantes ett sted hvor andre våget å være helt ærlige i sine tilbakemeldinger. Kjenner jo selv på at det er vanskelig/ubehagelig å være kritisk overfor andre noen ganger..og dette til tross for at de ber om det. Rart egentlig...for når man ber om ærlighet bør man jo også være klar for å få det??!

Vel...innleveringsfristen til divafinalen nærmer seg sakte men sikkert....tror kanskje jeg har en ide i hodet nå i allefall...he, he...typisk meg altså...å være sent ute altså!! Men, i mål kommer jeg nok!!!!

På søndag starter det også en spennende konkurranse på papirgleder. Scrapliftcup heter konkurransen, og det går ut på å scraplifte ett av bidragene som DT medlemmene har lagt ut på Show off.
Liker godt deres definisjon av scrapliftig forøvrig!!!! De legger ikke opp til at dette er kopiering av hele layouter...men mer at man "stjeler" ideer fra en layout. For de som vil vite mer kan dere jo lese denne artikkelen av Gudrun om dette.

Dette kan bli en spennende og kreativ vår med andre ord!!!!

3 kommentarer:

Kathrine sa...

Jeg er iallfall helt ærlig når jeg sier at det var utrolig GØY å se noe så annerledes fra deg. Jeg likte særlig godt scallopedmatta og den klyngen med de små bildene. Og stort bilde av deg er bare flott når det er deg den handler om ;)

Utrolig kjip at den ikke kom med i scrappefeber! Du får ha lykke til i diva og cup istedenfor.

Nina`s Rosa verden sa...

Syntes denne var helt nydelig jeg Heidi!!
Og da er jeg som alltid helt ærlig. Det er en svakhet jeg har at jeg klarer ikke å si at den er fin når jeg ikke mener det. Da lar jeg heller være å kommentere hvis jeg ikke liker den.
Denne var annerledes ja,men samtidig så har du streken din der alikevel. Moro å prøve ut litt også!!
Du syntes sikkert det er litt ubehagelig med et stort bilde av deg selv.Det hadde vi alle syntes,men utenfra er det bare flott!!! Koselig tittel og herlige små detaljer!!!
Kult slideshow du har fått også!!!
KLEM.

Connecta (Johanne) sa...

Det var en spennende LO, som helt klart skiller seg litt ut fra hva som kjennetegner stilen din. Jeg syns det fungerer godt, men savnet å kunne lese "journalingen". Det ville kanskje gitt meg bedre inntrykk av stemningen, som jeg var litt vanskelig å få tak i med tanke på alvorlig bilde av deg, og alvorlige farger, men likevel livlig oppsett og livlig Tobias.

Synd den ikke kom med i scrappefeberen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...