søndag, januar 21, 2007

Da var denne helgen også ferdig....
Vi har ikke gjort noe spesielt i helgen egentlig. I går var Iver og hentet bursdagsgaven han fikk av meg og guttene; en gammel bil til å skru på!!
Etter endel surfing på nettet havnet han ut med en grå Golf cabriole -85 modell. Han er nå i allefall fornøyd så langt...og klør allerede i fingrene etter å begynne å skru frahverandre for så å sette sammen. Tror dette må være den voksne versjonen av lego for han.. ;O)

I går kom det masse snø her på Gjøvik, og jammen kom det ikke enda litt til i dag.
Vi måtte jo derfor ut en tur og teste akebrett og kjelke. (Vi burde vel egentlig holdt oss inne siden vi alle sliter med rennende neser, blanke øyne og småvonde ledd...men frisk luft har vel ingen vondt av!?)


I kveld har jeg scrappet en layout etter en utfordring jeg fikk av Sydney på minneriket. Oppgaven var å bruke ark som er scalloped.
Jeg har *fluet* denne utfordringen inn i ett bidrag til scrappefeber. Hadde egentlig bestemt meg for å ikke delta...men så er det jo gøy med konkurranser også da!!
Fristen for audition går ut i morgen, så dere som ikke har slengt dere med: KOM IGJEN!!!!!

Ellers går det smått med scrappingen...har ikke fått startet på bidragene til diva finalen, og kjenner ett snev av indre uro siden jeg ikke en gang har noen ide om hva jeg skal lage. Skisse-o-mania bidrag blir det heller ikke denne uken enda så stilig skisse det er. Vel, man rekker ikke med alt.

I morgen starter arbeidsuken igjen, denne gangen med 2 dager i Oslo. Siden været er sånn som det er blir det overnatting på meg. Litt shopping regner jeg vel også med at det blir...;O)

Ha en flott uke alle sammen!!!!

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Det er rennende neser her også, men som du sier må man jo utnytte deilig vintervær!
Jeg ble også med i scrappefeber. Var litt usikker fordi det er litt travelt for tiden, men det virker jo så gøy! Lykke til for deg.

Hilde sa...

Hei hei!
Deilig med litt mer snø da!
Sendte faktisk inn et bidrag til scrappefeber selv jeg.... hadde egentlig ikke tenkt å være med.... men når det kommer til stykket bare mååååå jeg... hihi..
God tur til Oslo Heidi, og håper du holder deg frisk.

Catrine sa...

Herlige vinterbilder! Her er det og sykdom, så det har ikke blitt mye utetid på småjentene og meg siden snøen kom. Så jeg håper den blir liggende en stund. ;)
Håper du har det fint i Oslo og at du får tid til litt shopping!

Lene S sa...

Flotte bilder som vanlig! Snø er moro, vi har kost oss i snøfonnene i helga vi også :o)

Gleder meg til å se arbeider fra deg igjen, skjønner at det blir lite tid til kreative krumspring med to små gutter og jobb.. Som du sier; man rekker ikke over alt. Jeg har ikke vært med på en eneste konkurranse på så lenge jeg kan huske.. Og ikke sender jeg inn noe til blader osv heller. (Bortsett fra et par oppdrag fra Ett Trkk, som jo er moro! :o) Tiden rekker rett og slett ikke til..

Ha en fin fin uke!!

ania sa...

Så herlig med snøvær da! Og igår kom den til oss også! Snøen altså *fnis* Stemmer i når det gjelder scrappefeber - men fristen er vel ute nå når jeg skriver dette..men...det skal bli GØY å se alle bidragene! :D Sender noen flere scrappe-vibber til deg så du rekker scrappe-oppgavene dine! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...